|
|||||||
| GÜNDEM YORUM Gündemdeki olaylarla ilgili olarak düşüncelerinizi buradan paylaşabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| You Tube'a Neler Oluyor | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Asteğmen
![]() Üyelik tarihi: 17-09-2007
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
21.08.2008'den beri günün belli saatlerinde siteye giriyorum. Çıkıp tekrar girdiğimde bi bakıyorum you tube yine kapalı. Neler oluyo bu siteye, kim oynuyo, açıp kapatıyo bunu ? Ya da açılcak da insanları mı alıştırıyolar anlamadım. Ciddi ciddi çok sinir oldum ve paylaştım. Saygılar... |
|
| Re: You Tube'a Neler Oluyor | ![]() |
|
|
#3 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 27-03-2006
Tecrübe Puanı: 67
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu tüm Türkiye kısmının dışında kalıyorum sanırım :D bende hala açılmıyo. sen yine bi girip bi giremiyorsun o da bişey girenler ise yaşadı :D |
|
|
| Konu kadirizmastar tarafından (08-25-2008 Saat 05:36 PM ) değiştirilmiştir.. | |
|
|
#8 (permalink) | |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 19-03-2008
Tecrübe Puanı: 46
Abi Bırakın şu Youtube'yı takıp etmeyı başka işiniz yok sankı hernereye mouse ile tıklasam karşıma Youtube çıkıyo bıkkınlık geldı artık Türkıyede ilk sorunlardan bırı oldu '' Ergenekonu''Geldide Geçti bile Artık Türkıyenın ilk sorunlarından bırı olmaya başladı... Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
Asteğmen
![]() |
Takip ediyoruz çünkü; neredeyse herkes internet kullanıyor ve internetteki en büyük video paylaşım sitesi "youtube". Lafın sadece eğlence amacıyla izleyenlereyse tamam, haklısın. Ama şunu unutmayalım ki; Bu sitede Dünya'nın heryerinden insanlar bildiklerini/gördüklerini paylaşıyolar ve bilinçli kullanıcılar da burdan bişeyler görüyor/öğreniyor. |
|
|
|
#10 (permalink) | |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 19-03-2008
Tecrübe Puanı: 46
Tmm Tmm Haklsıın ama son Cümlenden küçük bir yanlışlık yaptın Alıntı:
Eğerki bilinçli bır kullanıcı olsaydık(Türkıye)Youtube gibi dünyaca ünlü bir Video Paylaşım Sitesi kapatılmasdı... Bu bilinçsiz kullanıcılardan Kaçınmak için her türlü bir Paylaşımı bu bir sakıncalı bır Video dur hakaret içirir diye her türlü Bahane aramaya başladılar artık... |
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
Asteğmen
![]() |
Alıntı:
|