|
|||||||
| KARANTİNA Üyelere ait çalışmayan linklerin yer aldığı bölüm !!! |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Yasemin Yıldız - Aşkımıza Ağladım 2007 FuLL | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 11-07-2005
Konular:
Rep Puan: 1620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yasemin Yıldız - Aşkımıza Ağladım 2007 FuLL
![]() Track Listesi: 01.Yasemin Yıldız - Oy Agama 02.Yasemin Yıldız - Leyla Mecnun Sevdası 03.Yasemin Yıldız - Aklına Geleceğim 04.Yasemin Yıldız - Yar Yar 05.Yasemin Yıldız - Aşkımıza Ağladım 06.Yasemin Yıldız - Giresunun İçinde İkiliyim İkili 07.Yasemin Yıldız - Anneler Günü 08.Yasemin Yıldız - Ma Sevdali Bozovore 09.Yasemin Yıldız - Sevdalık Acısı 10.Yasemin Yıldız - Varmısın ? 11.Yasemin Yıldız - Tuluma bak tuluma 12.Yasemin Yıldız - Gel Sevdiğim Kaçalım YASAL UYARI !!! Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar her sanatçının kendi isimleriyle tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Müzik dosyalarını bilgisayarınız da 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal işlem de Zirve-Board, hosting şirketimiz ve sitemizde reklamı ya da banner'ı bulunan diğer siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir. ZİRVE BOARD'DAN... Arkadaşlar çoğu sanatçımız eserlerini, aylarını, senelerini, gecelerini, duygularını ve emeklerini
yoğurarak ortaya çıkarmaktadır. Sevdiğiniz sanatçıların gelecekte de sizlere güzel eserler verebilmesi için bandrollü albümlerini alın. Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında albüm / mp3 siteden kaldırılacaktır. |
|