| ZirveWarez Açıldı... | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZirveWarez Açıldı...
Zirve-Board'un amacı karşılık beklemeden seviyeli bir ortamda insanlara yardımcı olabilmek en güzel paylaşımları gerçekleştirmekti. Geride kalan bu 2 yılda olumsuz çok şey yaşamamıza rağmen dimdik ayakta durarak hiçbir karşılık beklemeden yüzlerce hatta binlerce insana yardımcı olduk bunun gururunu ve sevincini yaşamaktayız. Bundan sonrada hızlıca büyüyerek bu durum devam edecektir. Ancak zirve board'a giren site dili Türkçe olduğu için ben bu dili anlamıyorum yada yardımcı olurmusunuz gibi yabancı ülke insanlarından pekçok mail ve mesaj aldım. Bunların yanında tüm insanların yararlanabileceği bir site ile yapmak hayallerimden bir tanesiydi bu sebeple ZirveWarez projesini hayata geçirdim. Site portal tarzında ve herkesin rahat yararlanabilmesi için Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmıştır. Zirve-Board ile bağlantılı olacaktır. Linklerin çoğu açık olacak ancak bazı linkler zirve board'tan verilecektir. Site birkaç hafta içinde tamamen bitmiş olacaktır. Allah utandırmasın diyorum Zirve Ailesine hayırlı olsun...[/b] |
|