| Eski Üyeler Mutlaka Okusun... | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar gece 23:00'te başladığım çalışmayı sabah 10:00 gibi bitirdim. Çalışma 11 saat sürdü ve Bu zaman zarfında boardu %80 oranında tamamladım. Woltlab'dan vbullettin sistemine dönüşüm sırasında pekçok ayar gittiği için her bir forum başlığına kadar herşeyi yeniden ayarladım. Birçok sorunu giderdim fakat woltlab sistemindeyken üye olan kişilerin ayarlarını 1 konuda düzeltmesi gerekiyor.
Eğer konu açarken veya cevaplarken gelişmiş editör özellikleri açılmıyorsa aşağıdaki resimde olduğu gibi... ![]() Ayarlar / Ayarlar & Özellikler altında "Ayarları Değiştir" tıklayın. Diğer Ayarlar altında Gelişmiş Vb Kodlarının kullanımı içindeki kutucuğu "Gelişmiş Modus" olarak ayarlayıp Değişikleri kayıt et butonuna basarsanız konu açarken veya cevaplarken ortalama, renklendirme ..vs gelişmiş editör seçenekleri karşınıza çıkacaktır. ![]() ++++++++++ Bunun yanında sitemize herhangi bir saldırı olmamıştır. Bu konuda saldırı olduğuna dair birilerinin konuştuğu söylendi. Ancak böyle birşey yok woltlab 3.0 beklediğim kadar iyi değildi. Bu sebeple vbullettin sistemine geçmeye karar verdik. Bunun en büyük sebebi hem yönetici arkadaşlarımızın işini kolaylaştırmak hemde üyelerimize daha kaliteli ve işlevsel bir ortam sunabilmektir. Bu sayede açmayı düşündüğüm 2 siteyi vbullettin sistemiyle bütünleştirerek boardumuzu daha da kaliteli bir hale getireceğim. Bu dönüşüm sırasında birtakım ek***likler olacaktır. Geriye kalan bildiğim ek***likleri en kısa sürede gidereğim. Ayrıca sizlerde yaşadığınız hataları benimle paylaşarak bu tür sorunların giderilmesine katkıda bulunabilirsiniz. |
|
| Re: Eski Üyeler Mutlaka Okusun... | ![]() |
|
|
#5 (permalink) |
Asteğmen
![]() Üyelik tarihi: 17-09-2007
Konular:
Rep Puan: 70
![]() |
Bişey sorcam "lostmaze" burası yeri deil farkındayım ama özel mesaj atamıyorum sana yetkim yokmuş :S forumda yaklaşık 7-8 ay aktif olarak bulundum fakat bikaç hafta forumdan uzak kaldım bugün açtım bi baktım. Rütbem ve tecrübe puanlarım reset. Nedir acaba bunu sebebi?
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
Alıntı:
Vbullettin sistemine geçiş yaptık. Bu sebeple bazı ayarlar sıfırlandı. Rütbe konusunda ise ben rütbeler arası mesaj sayılarını değiştirdim herhangi bir sorun yok. Pm atabilirsin bununla alakalı herhangi bir kısıtlama yok ancak mail olayında sorun olabilir. |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 28-10-2007
Konular:
Rep Puan: 11070
hocam vallahi nedim,eline koluna sağlık,yaptığın çalışmaları takdir ediyorum,site için vermiş olduğun çabalar,uğraşların kıymeti sonsuz,seni canı gönülden destekliyor,başarılarının devamını diler ve beklerim(Senin kadar olamıyoruz tabi ama siteye elimden geldiğince fayda sağlamaya çalışıyorum,bu arada bi hatamız,kurallara karşı ihlalimiz olduysa kusuruma bakma)saygılar faktöriyel
|
|
![]() |
| Etiketler |
| eski, yeler, mutlaka, okusun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|