Geri Gt   Zirve-Board - Kaliteli Paylaşım, Dostluk ve Yardımlaşma Platformu > Forum > ..:::| ZİRVE-BOARD MERKEZ |:::.. > Z-B DUYURULAR

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
Eski Üyeler Mutlaka Okusun...
Eski 11-18-2007, 11:11 AM   #1 (permalink)
Administrator

lostmaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 55102
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute
lostmaze Şu anda çevrimiçi  
Varsayılan Eski Üyeler Mutlaka Okusun...

Arkadaşlar gece 23:00'te başladığım çalışmayı sabah 10:00 gibi bitirdim. Çalışma 11 saat sürdü ve Bu zaman zarfında boardu %80 oranında tamamladım. Woltlab'dan vbullettin sistemine dönüşüm sırasında pekçok ayar gittiği için her bir forum başlığına kadar herşeyi yeniden ayarladım. Birçok sorunu giderdim fakat woltlab sistemindeyken üye olan kişilerin ayarlarını 1 konuda düzeltmesi gerekiyor.

Eğer konu açarken veya cevaplarken gelişmiş editör özellikleri açılmıyorsa aşağıdaki resimde olduğu gibi...

Ayarlar / Ayarlar & Özellikler altında "Ayarları Değiştir" tıklayın.

Diğer Ayarlar altında

Gelişmiş Vb Kodlarının kullanımı içindeki kutucuğu "Gelişmiş Modus" olarak
ayarlayıp Değişikleri kayıt et butonuna basarsanız konu açarken veya cevaplarken
ortalama, renklendirme ..vs gelişmiş editör seçenekleri karşınıza çıkacaktır.

++++++++++

Bunun yanında sitemize herhangi bir saldırı olmamıştır. Bu konuda saldırı olduğuna dair birilerinin konuştuğu söylendi. Ancak böyle birşey yok woltlab 3.0 beklediğim kadar iyi değildi. Bu sebeple vbullettin sistemine geçmeye karar verdik. Bunun en büyük sebebi hem yönetici arkadaşlarımızın işini kolaylaştırmak hemde üyelerimize daha kaliteli ve işlevsel bir ortam sunabilmektir. Bu sayede açmayı düşündüğüm 2 siteyi vbullettin sistemiyle bütünleştirerek boardumuzu daha da kaliteli bir hale getireceğim.

Bu dönüşüm sırasında birtakım ek***likler olacaktır. Geriye kalan bildiğim ek***likleri en kısa sürede gidereğim. Ayrıca sizlerde yaşadığınız hataları benimle paylaşarak bu tür sorunların giderilmesine katkıda bulunabilirsiniz.
Re: Eski Üyeler Mutlaka Okusun...
Eski 11-19-2007, 06:28 PM   #2 (permalink)
Çavuş

Konular:
Rep Puan: 0
Ahmetyucel İtibar düzeyini kapadı
Ahmetyucel Çevrimdışı  

Kolay gelsin
Eski 11-22-2007, 11:25 PM   #3 (permalink)
Çavuş

doruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 20
doruk İtibar düzeyini kapadı
doruk Çevrimdışı  

eski site görünümü daha hoştu ama buda fena değil hayırlı olsun başarılar
Çok saol...
Eski 11-24-2007, 03:57 PM   #4 (permalink)
Asteğmen

rommeo86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 70
rommeo86 will become famous soon enough
rommeo86 Şu anda çevrimiçi  
Thumbs up Çok saol...

işin zor walla, kolay gelsin
Eski 11-26-2007, 02:28 PM   #5 (permalink)
Asteğmen

rommeo86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 70
rommeo86 will become famous soon enough
rommeo86 Şu anda çevrimiçi  

Bişey sorcam "lostmaze" burası yeri deil farkındayım ama özel mesaj atamıyorum sana yetkim yokmuş :S forumda yaklaşık 7-8 ay aktif olarak bulundum fakat bikaç hafta forumdan uzak kaldım bugün açtım bi baktım. Rütbem ve tecrübe puanlarım reset. Nedir acaba bunu sebebi?

rommeo86`s imzasi:
İmzam yok ama çok ısrar ederseniz parmak basarım.
Eski 11-26-2007, 03:56 PM   #6 (permalink)
Administrator

Konular:
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute

Alıntı:
rommeo86´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Bişey sorcam "lostmaze" burası yeri deil farkındayım ama özel mesaj atamıyorum sana yetkim yokmuş :S forumda yaklaşık 7-8 ay aktif olarak bulundum fakat bikaç hafta forumdan uzak kaldım bugün açtım bi baktım. Rütbem ve tecrübe puanlarım reset. Nedir acaba bunu sebebi?
Bunun hakkında birkaç kez yazı yazdım.

Vbullettin sistemine geçiş yaptık. Bu sebeple bazı ayarlar sıfırlandı. Rütbe konusunda ise ben rütbeler arası mesaj sayılarını değiştirdim herhangi bir sorun yok. Pm atabilirsin bununla alakalı herhangi bir kısıtlama yok ancak mail olayında sorun olabilir.

lostmaze`s imzasi:
[Only registered and activated users can see links. ]

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Eski 12-15-2007, 01:23 PM   #7 (permalink)
Moderator

shark41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 1640
shark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant future
shark41 Şu anda çevrimiçi  

Kolay gelsin ,ama bana göre eski hali güzeldi.
Eski 12-15-2007, 04:16 PM   #8 (permalink)
Administrator

Konular:

Alıntı:
shark41´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Kolay gelsin ,ama bana göre eski hali güzeldi.
Eski tema'da ekli durumda en aşagıda zirveacikmavi seçersen eski halini görürsün.

lostmaze`s imzasi:

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Eski 02-05-2008, 10:33 PM   #9 (permalink)
Tüm General

semih1003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 924
semih1003 İtibar düzeyini kapadı
semih1003 Çevrimdışı  

ya bende onu merak edıyordum bendekı secenekler gıtmıs dıye sındı gordum ve duzellttım çok teşekkurler lostmaze..

semih1003`s imzasi:
Actık Gazı Olduk Tazı Kelle Koltuk Surmelıyız,
Alan Razı Satan Razı Askı Yolda Gormelıyız,
Uslandıkca Bazı Bazı Durup Mola Vermelıyız,
Motor Delı Biz Deliyiz,Geldilermi GİTMELİYİZ!
Eski 02-10-2008, 09:39 PM   #10 (permalink)
Moderator

Faktöriyel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 11070
Faktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond repute
Faktöriyel Şu anda çevrimiçi  

hocam vallahi nedim,eline koluna sağlık,yaptığın çalışmaları takdir ediyorum,site için vermiş olduğun çabalar,uğraşların kıymeti sonsuz,seni canı gönülden destekliyor,başarılarının devamını diler ve beklerim(Senin kadar olamıyoruz tabi ama siteye elimden geldiğince fayda sağlamaya çalışıyorum,bu arada bi hatamız,kurallara karşı ihlalimiz olduysa kusuruma bakma)saygılar faktöriyel

Faktöriyel`s imzasi:
''Emeğe Ve Emekçiye Saygı Duyalım Ki,Emekçi ve Emekleri Payidar Kalsın.''

Images Like This One
''Farkımız Seviyeli Paylaşım Ortamımız Ve Kalitemiz''

(Llütfen uyunuz, uymayanlar forumdan uzaklastırılacaktır)

Eski 03-20-2008, 01:00 PM   #11 (permalink)
Moderator

BLASTYLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 13780
Blog Entries: 1
BLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond repute
BLASTYLE Çevrimdışı  

ÇOK SAOL lostmaze ben konu açrken özellik gözükmüyordu herşey için saol

BLASTYLE`s imzasi:
''Farkımız Seviyeli Paylaşım Ortamımız Ve Kalitemiz''

Cevap Yaz

Etiketler
eski, yeler, mutlaka, okusun

Seçenekler
Stil