| Sorun Yaşayan Üyeler Buradan Bildirsin.. | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar boardta sorun yaşayanlar buradan ne sorunu yaşadıklarını bildirsinler yardımcı olayım hemde yeni sistemde eksiklerimiz varsa gidermiş oluruz.
|
|
| Re: Sorun Yaşayan Üyeler Buradan Bildirsin.. | ![]() |
|
|
#3 (permalink) |
Administrator
Konular:
Çağdaş biliyorsun bende bu rep olayında yeniyim :) woltlab'da böyle birşey yok ama konuna teşekkür edildiği zaman 10 rep puanı veriyor. Bu puanı ayarlayabilirim ama standartı buydu bende böyle bıraktım.
Konu sayın, mesaj sayın arttıkça tecrübe puanında artıyor. |
|
|
|
#4 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 23-02-2006
Konular:
Rep Puan: 2800
Konu acmaya calistigimda böyle bi göruntu geliyor karsima :S
Bide eger bir tesekkur 10 rep se niye rep varki zaten rep de tesekkur gibi bisey sadece bir sifiri fazla oluyor repin, o zaman rep niye var? Ikisinin bir birinden farki yok sadece bir sifir disinda.. örnek : 6 tesekkurum var 60 repim var veya 8 tesekkurum var 80 repim var gibi.
|
|
|
| Konu cagdas_99 tarafından (11-20-2007 Saat 07:12 PM ) değiştirilmiştir.. | |
|
|
#6 (permalink) |
Administrator
Konular:
@Çağdaş
Smileyları düzenlememiştim o sorunu yaşatan smiley'ı sildim. Bunun yanında rep sistemini düzenleyeceğim. Sadece teşekkür değil konu açıldığı zamanda bu sayı değişecek. @kozdemir Normalde konular gözükmez fakat bir eklenti sayesinde görmenizi sağlıyordum. Normalde olmadığı için woltlab tan vbullettin'e geçtiğimiz zaman konu sayılarının dönüştürülmesi gerçekleşmedi ama ben gerekli düzenlemeyi yapıcam. Senin sorunun halolmuş durumda. |
|
|
|
#7 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 23-02-2006
Konular:
Rep Puan: 2800
veya uyeler bir birine rep verebilsin biliyorum bu biraz sorun oluyor bazen her konunun sonunda "repi unutmayin", "repleri görelim" gibi seyler söyleniyor ama z-b uyelerinin böyle rep vermek mecburidir gibi cumleler yazmayacagini saniyorum..
bunun yaninda tesekkur butonu sadece konuyu acana verilmesin konu icinde baskalarina yardim edecek kisilerede verilebilsin.. örnegin biri yardim icin konu acti ona yardim edene tesekkur etmesi icin yardim edeninde bir tesekkur butonu olmasi lazim. z-b uyeleri hic bir seyi rep veya tesekkur icin yapmiyor bunu eski boarddan biliyoruz onda ne rep vardi ne tesekkur butonu ama simdi var olduguna göre adaletli olsun.. cagdas seninde derdin bitmiyor diyecen simdi ama ne yapalim zb bu kadar dusununce böyle fikirler geliyor aklima :) |
|
|
|
#8 (permalink) |
Administrator
Konular:
@Çağdaş
Birisi albüm istek yapmış onun mesajında bile teşekkür butonunu kullananları gördük bu tür şeyleri önlemek için böyle ayarladım. Ama dediğin gibi yaparım öyle deneriz. Zaten mp3 bölümünde teşekkür butonunu iptal edeceğim. Bu işi yapmamız bu kadar uğraşmamız ne maddiyat için ne rep nede teşekkür almak için yapma nedenimiz insanlara faydalı olmak ve Türk internetciliğinin daha da gelişmesini sağlamaktır. Bu konuyu fikirleri paylaşmak için açtım bu konuda duyarlılığın için ben teşekkür ederim sana
|
|
|
|
#9 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() ![]() Üyelik tarihi: 04-08-2006
Konular:
Rep Puan: 990
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumdaki konulara cvp yazıyorum yada yorum yazmak istiyorum ama gönderdikten sonra modlar tarafından onaylalanıp eklenecektir diye mesaj yazıyo ama yazdığım cvplar hala çıkmıyo bu nasıl iş anlayamadım yardımcı olursan sevinirim onur
|
|