| Re: Sorun Yaşayan Üyeler Buradan Bildirsin.. | ![]() |
|
|
#16 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 27-03-2006
Konular:
Rep Puan: 6250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selam lostmaze;
arama bölümünde 3 harfli kelimeler aranmıyor. illa 4 harf istiyor. bu düzeltilebilir mi? (örneğin; "msn tv dvd vcd ve ile pro 3d 3gp tüm" gibi program tanım eklentilerini ve "v1.0.0.7 v3.15" gibi program versiyonları arasındaki noktalar cümle sonu olarak algılanıyor.) geçen vcd cutter programını arıyordum sanırım. vcd yi kabul etmedi. sadece cutter yazınca farklı şeyler çıkıyor (başka bi program da olabilir tam emin değilim) yada hiç çıkmıyor. elle arayarak bulabildim. eğer ayarlanırsa tam süper olacak
|
|
|
|
#17 (permalink) |
Acemi Er
![]() Üyelik tarihi: 24-11-2007
Konular:
Rep Puan: 60
![]() |
ya icon programını indireyim dedim msj yazmadan link görünmüyor msj yazdım ama link hala görünmüyor ayrıcada sitenin anasayfasından tıklanan hiçbir yere gitmiyor hata diyor bilmem farkındamısınız oradan forma bile girilmiyor üye olunca attı buraya o şekilde girmiş bulundum ayrıcada site hem güzel hemde birçok hatalı görüntüsü ve linkleri açısından kötü olmuş bu arada ben firefox kullanıyorum belki explorer için yapılnmıştır orasınıda bilemem ama öylesede saçma butür şeylerle ilgilenirseniz iyi olurr kolay gelsin ayrıcada şu hızlı cevap butonu olayıda saçma onuda kaldırırsanız kullanım daha kolay olur
|
|
|
|
#18 (permalink) |
Üstteğmen
![]() Üyelik tarihi: 03-08-2006
Konular:
Rep Puan: 60
![]() |
ewt rütbelerimiz sökülmüş sevgili lostmaze :) bununla ilgili olarak bizim yapmamız gereken herhangi bir ayar var mı?? ayrıca üyeleri görmek istediğimde;(Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
No reason was specified. Yasaklandığınız süre: henüz yok.) gibi mesajlar geliyor birkaç yerde daha rastladım aynı uyarıya onları da bulunca tekrar yazarım kolay gelsin |
|
|
| Konu scramble09 tarafından (11-24-2007 Saat 11:05 AM ) değiştirilmiştir.. | |
|
|
#20 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
@kozdemir26
Rütbeler arası mesaj sayılarını değiştirdim bu yüzden artık başka rütbede gözüküyor olabilirsiniz. Herhangi bir sorun yok @kadir Hallettim en az 3 kelimeyle arama yapılabilir artık. @temha_lore Sorun yaşadığın linki yazarsan bakarım ama test bir üyelik açtım herhangi bir sorun olmadı nerede sorun yaşıyorsan ayrıntılı yazarsan ben ilgilenirim. Hızlı Cevap sistemini herkes kullanmıyor zaten @scramble09 Rütbeler arası mesaj sayısı değişti bu yüzden öyle görüyorsun sorun yok. Bunun yanında üye listesi ve profili şimdilik gizledim o yüzden o hatayı alıyorsun templateleri üzerinde gerekli değişikliği yaptıktan sonra aktif hale gelecektir. @enigma_0f Hangi linki göremiyorsun test hesabından denedim linkler gözüküyor. |
|
|
|
#21 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 15-06-2006
Konular:
Rep Puan: 730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya usta harika paylaşımlar çalışmaları beğeniyle izliyoruz
Winampı indirdim senin sunumun yalnız şu bahsi geçen DFX 8 programını crackleyik tam olarak kullanamadım sana yazmıştım daha önce ama site dizaynının değişmesiyle heralde ilgilewnme şansı bulamadın bana başka bi yol önereceğini sölemiştin yardımcı olailirsen sevinecem |
|
| gizli paylaşım sorunu | ![]() |
|
|
#26 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
@xman2
zaten html kapalı toolbar a gizli mesaj ikonu ekleyeceğim ama gizlemek istiyorsan. Gizlemek istediğin kısma . silerek aşağıdaki kodları başına ve sonuna eklersen gizlenir. [.hide] [./hide] |
|