| Re: Sorun Yaşayan Üyeler Buradan Bildirsin.. | ![]() |
|
|
#33 (permalink) |
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: 30-06-2007
Konular:
Rep Puan: 40
![]() |
lostmaze ilgin için teşekkür dediklerini yaptım hem Directx 9 kurdum, hemde vermiş olduğun d3dx9_34.dll dosyasını indirerek system32 klasörüne kopyaladım. aynı hatayı vermiyor fakat bu seferde ingilizce olarak dvd sürücüsüne orjinal NFS prostreet cd' sini takmamı istiyor, yaaaa kafayı yiyecem iki hafta uğraştım indirebilmek için bu kadar uğraşım çöpemi gidecek şimdi bana yardım lütfeeeeeen
|
|
|
|
#34 (permalink) | |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Benim upload ettiğim klasörün içinde Crack diye bir klasör var onun içindeki dosyaları c:\program files\ea games klasörü içinde pro street klasörü vardır onun içine yapıştır. Bu işlem sırasında üzerine yazayım mı diye soracaktır evet de ardından oyun çalışacaktır. |
|
|
|
|
#37 (permalink) |
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: 30-06-2007
Konular:
Rep Puan: 40
![]() |
partları açtıktan sonra iso dosyasını direk magic iso ile dvd ye yazdım. yazım bittikten sonra dvd yi geri takıyorum fakat kurulum için autorun çalışmıyor bana cd' nin içindeki dosyaları açıyor oradan exe dosyasını tıklayınca ing. olarak dvd sürücüsüne orjinal NFS prostreet cd' sini takmamı istiyor
|
|
|
|
#38 (permalink) |
Administrator
Konular:
Daemon Tools programını bilgisayarına kur. Bu işlem bittikten sonra altta tarih kısmında daemon tools ikonu gelecektir. Sağ tıkla image kısmında mount image diye bir seçenek olacak oradan .iso dosyasını seç. Bu işlem sonrasında Autorun açılır. Bilgisayarım kısmında Sanal disk oluşacak onun içindede setup.exe tıklayarak kuruluma başlayabilirsin.
|
|
|
|
#40 (permalink) | |
Administrator
Konular:
Alıntı:
.flv formatındaki dosyaları nasıl görüntüleyebileceğini soruyorsun sanırım. http://www.zirve-board.us/forum/show...ghlight=K-lite Buradaki codec pack'i indir ve bilgisayarına kur. Sonra zaten flv otomatik olarak media player classic ikonu alacaktır. Buna tıkladığında media player classic üzerinden videoları görüntüleyebilirsin. Olmazsa indirdiğin video dosyasına sağ tıkla birlikte aç kısmından media player classic seçersen açılır ve izlersin. |
|
|
|
|
#41 (permalink) |
Üstteğmen
![]() Üyelik tarihi: 10-09-2006
Konular:
Rep Puan: 110
![]() |
Alıntı: