| Vbulletin Forum Sistemine Geçiş Yapılmıştır!. | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuda daha önce genel bir bilgilendirme yaptım fakat gelen sorular üzerine tekrar yazıyorum.
Eskiden boardumuzda Woltlab forum sistemini kullanıyorduk. Fakat yeni çıkan woltlab 3.0 beklediğim kadar iyi çıkmadı bu sebeple 2 yıllık emeklerimizi hiçe sayarak çünkü wotlab konusunda kendi yaptığım epeyce bir eklenti vardı. Bunlarıda sıfırlayarak vbulletin forum sistemine geçmiş bulunuyoruz. Fakat bu geçiş o kadar kolay değil hem boardumuz çok büyük hemde db'nin vbulletin'e uygun hale gelmesi gerekiyordu. Bu işlemleri çalışmaya 1 hafta önceden başlayarak giderdik. Fakat bu dönüşümden sonra konu sayılarının sıfırlanması avatarların ve özel mesajların sıfırlanması gibi işlemlerde gerçekleşti. Bu bakımdan tüm üyelerimizin bu ayarlarını yeniden yapmaları gerekmektedir. HERHANGİ BİR SALDIRI GERÇEKLEŞMEDİ. Fakat Zirve-Board'un geleceğini düşünerek bu zorlu çalışmayı gerçekleştirmek zorundaydım ve gerçekleştirdim. Tüm Zirve-Board Ailesine Hayırlı Olsun.. |
|
| Re: Vbulletin Forum Sistemine Geçiş Yapılmıştır!. | ![]() |
|
|
#3 (permalink) |
Acemi Er
![]() Üyelik tarihi: 06-08-2005
Konular:
Rep Puan: 0
![]() |
bence çok hoş olmuş.
WBB'nin yeni sürümünü bende hiç beğenmedim. V.Bulletine geçmeyi bende çok düşündüm ama alışılmış düzenimi bozmak istemedim. Zirve-Board'ın v-bulletine geçmesi çok güzel olmuş. Teması da çok hoş. Eski günlerine en kısa zamanda geri dönmesi dileğiyle. |
|
| Re: Vbulletin Forum Sistemine Geçiş Yapılmıştır!. | ![]() |
|
|
#5 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 28-10-2007
Konular:
Rep Puan: 11070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lostmaze(isim onurmuş,memnun oldum kardeş).
hakikaten helal olsun demekle kalmayıp fazlasıda söylenecek bir iş yapmışsın. 2 yıllık bir emeği kaybetmeyi göze alıp,bunu gerçekleştirmen takdire şayan bir olay. ![]() Ama değmiş,ve daha da değecek...bu forum başka forum hocam,öyle böyle değil ![]() ![]() |
|