| Re: ZİRVE-BOARD HAKKINDA... | ![]() |
|
|
#46 (permalink) |
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: 24-11-2005
Konular:
Rep Puan: 10
![]() |
Ben herhalde en yeni üyeniz olduğum halde;hemencecik Zirve -board ailesi fertlerinin sıcak karşılamaları...beni ziyadesi ile memnun etti..
Zirve-Board'ın oluşumda emeği geçen herkese teşekkürler.. Sevgiyle kalın..
|
|
|
|
#49 (permalink) |
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: 13-04-2006
Konular:
Rep Puan: 0
![]() |
ABİ YA BU KADAR SÜPER Bİ SİTE GÖRMEDİM.TAM Bİ AİLE ORTAMI.SORUNUN OLUNCA İLGİLENEN VAR.İSTEDİĞİN Bİ MÜZİK,PROG,RESİM FLN OLUNCA BULUP AYAĞINA GETİREN VAR.PEKİ NE KARŞILIĞINDA.TABİ Kİ SEVGİ VE SAYGI ÇERÇEVESİNDE BUNU SÜRDÜRMEMİZ İÇİN.BENCE BOARDLARIN KRALI 1 NUMARASI [GLOW=red]www.zirve-board.com[/GLOW]
|
|
|
|
#52 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 05-07-2007
Konular:
Rep Puan: 1640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burası çok güzel bir yer, çok güzel bir ortam burası
lostmaze abi bize sunduğun bu site ve emeklerin için teşekür ediyorum. zirve-board a yaptıkları emeklerden dolayı üye arkadaşlarımın hepsine teşekür ediyorum Allah yolumuzu açık etsin |
|
| Zirve - Board | ![]() |
|
|
#54 (permalink) |
Asteğmen
![]() Üyelik tarihi: 07-07-2007
Konular:
Rep Puan: 80
![]() |
Arkadaşlar Tam Anlamıyla Bir Aile Şirketi Gibi Aradığımız her şeyi Bulabiliyoruz Ben Daha Üç Aydır İnternet İle Tanıştım .Bir Arkadaşım Tavsiyesi İle Üye Oldum.Kendimi Burada Çok İyi Hissdiyorum İki Üç Gün Ayrı Kalmıştım İnanınki Özledim.Herkese Selamlar Saygılar .Bu Siteyi Kuranlara En Derin Sevgilerimi Yolluyorum ....Sağolasınız..
|
|
|
|
#58 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 31-01-2008
Konular:
Rep Puan: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2008 in ilk cevap yazan uyesi ben olayim bu konuya. valla zirve cok guzel bir site. gayet sevilyeli ve saygi cercevesi icerisinde paylasim yapan insanlari misafir ediyor. bu siteyi kuranlara, yonetenlere ve emegi gecen herkese cok tesekkurler. umarim cok daha buyur bu site. basarilariniz devamini dilerim.
|
|
|
|
#59 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 05-07-2007
Konular:
Rep Puan: 1640
Burada yaptığın bütün çalışmalar için emeğine sağlık.Her türlü
konuda elinden geldiği kadar yardımcı oldun, oluyorsunda bunun için teşekürler. Sen bizden belki yaptığın emeğinin karşılığını beklemiyorsun.Ama ne istediğini iyi biliyoruz, bizden emeğe saygılı olmayı, paylaşım yapmayı ve z-b de bulunan bütün kurallara uymamızı istiyorsun.Umarım bu isteiğini her üye gerçekleştirir Sen olmasaydın lostmaze,zirve-board asla zirve de olamazdı.. |
|
|
|
#60 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
@shark41
Düşüncelerin için teşekkür ederim. Bana genelde neden reklam almıyorsunuz diye soruyorlar. Biz bu işi para için yapmıyoruz. Amacımız insanlara yardımcı olmak şimdiye kadar bunu çok iyi bir şekilde gerçekleştirdik. Ayrıca burayı ayakta tutmak için 2 3 senedir epey bir mücadele veriyoruz. Allah'a şükür bu zamana kadar bunu başardık ve inanıyorum ki çok daha güzel günler göreceğiz. Bunun için çalışmaya devam ediyoruz fakat Amaç fazla üye değil ne kadar üye çok olursa bir sitedeki büyü o kadar bozulur amaç seviyeli insanları biraraya toplamak gerisi boş. Yönetim olarak boardu bu zamana kadar getirdik. Bundan sonra hep birlikte daha ilerilere götürmeye devam edeceğiz. |