| Zirve-Board'ta Yönetici Olmak İsteyenler | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Son zamanlarda Zirve-Board'ta yönetici olmak için epey bir başvuru gerçekleşti. Bu konuda pek fazla geri dönüş yapamadım. Bunun nedeni zirve-board için çok önemli birşeyin kısa bir süre sonra gerçekleşecek olmasıydı. Bu süreç epey azaldı. Bu zamana kadar kendimiz yöneticileri seçtik fakat bundan sonra gerçekten isteyen, faydalı olabileceğini düşünen ve aktif olacak üyelerin başvurularını bekliyoruz. Bu şekilde onlar arasından yönetime arkadaşlarımızı seçeceğiz.
Bizim için herşeyden önemlisi kendi koyduğumuz kurallara yönetici olmak isteyen arkadaşların tam olarak uymasıdır. Eğer yönetime girse bile buna uymayan kişiler aramızda pek fazla barınamazlar. Yönetici olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler. Eskiden başvuru yapan arkadaşların tekrar başvuru yapması gerekiyor. Gelen istekler üzerine bu mesajı yazdım. |
|
| Re: Zirve-Board'ta Yönetici Olmak İsteyenler | ![]() |
| kurallar nelerdir? | ![]() |
|
|
#5 (permalink) |
Acemi Er
![]() Üyelik tarihi: 08-08-2007
Konular:
Rep Puan: 0
![]() |
yönecici olmak için neler yapılmalı acaba biraz bilgi verebilirmisiniz kurallar nelerdir benim tecrubem var ama her forum bir değildir şu an mod olduğum 4 sitem var buranın kuralları bana uyar ve siz uygun görürseniz burdada görev almak isterim
|
|
|
|
#6 (permalink) |
Administrator
Konular:
Yönetici olmak isteyen arkadaşların boardumuzda biraz zaman geçirmesi gerekmektedir. Gördüğüm kadarıyla boardumuzda yenisin. Ayrıca Zirve-Board'ta yönetici olmak isteyenlerin başka sitelerde yöneticiliği bulunmaması gerekiyor. İlerki dönemde kendi serverımıza geçtiğimizde boardumuz 2 3 kat daha fazla büyüyecek. Bu yüzden şimdiden yönetimi daha da güçlendirmek istiyoruz. 6 kişi belirlendi ancak kurallarımıza uyacak herkesi yönetime alabiliriz. İlgin için teşekkür ederim.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 28-10-2007
Konular:
Rep Puan: 11070
Buyrun size bir aday daha,faktöriyel
her zaman sitemizde olamıyorum tabi ama gerek işteyken ''uygun zamanlarda'' özellikle izinde istirahatte olduğum günler de genel de hep sitedeyim.Elimden geldiğince paylaşımlar da bulunuyorum. Not: Henüz erken diyorsan lostmaze ona da saygılar neden dersen;emekle,zamanla moderatör olmakta hoştur.
|
|
|
| Konu Faktöriyel tarafından (03-06-2008 Saat 06:31 PM ) değiştirilmiştir.. | |
|
|
#11 (permalink) |
Administrator
Konular:
@BLASTYLE, @uygar
İlginiz için teşekkür ederim. Yönetim olarak karar verilecektir. Ancak şu varki gerçekten isteyen zaman harcayan uğraşan herkes yönetimde yerini alacaktır. İkinizi listeye ekledim.
|
|