| 06:22 İtibariyle Kendi Serverımıza Taşınma İşlemi Tamamlanmıştır... | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
06:22 itibariyle kendi serverımıza taşınmış bulunmaktayız. Zirve-board.us domaini henüz bizim server'a yönlenmedi. Yönlenme işlemi bekleyemeyeceğim için zirve-board.net adresini üzerinden board'u aktif ettim. Sorun giderildikten sonra zirve-board.us adresinden'de boardumuza erişebileceksiniz.
--------- Allah'a şükür artık kendi serverımızdayız. Maddi ve manevi emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar hedeflediğimiz herşeyi başardık. Seviyeli ve Kaliteli paylaşım ortamımızı asla seviyesizleştirmedik. Bu yüzden binlerce üyeyi banlayarak board'tan uzaklaştırdık. Şunu söylemek istiyorum ki her ne olursa olsun Zirve-Board inandığımız bu yoldan asla ayrılmayacaktır. Bu zamana kadar binlerce insan Zirve-Board'tan faydalandı. Bundan sonrada bu durum inşallah katlanarak devam edecektir. Sizlerde bizlerden dualarınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin. Gördüğünüz gibi para için sitelerimizi sizleri rahatsız edici reklamlarla doldurmadık. Önemli olan karşılıksız paylaşım yapmaktır. Bizler insanlara yardımcı olmasını seviyoruz. Bize güç verende budur. ---------- İlk Aşamada Zirve-Board Ailesi Olarak Yapacağımız Hizmetler ve Yenilikler Şunlardır... * Gizli link olayını bazı teknik konulardan dolayı bitiremiyoruz. Ancak Müzik bölümü dışında teşekkür butonu uygulamasına geçiyoruz. Bu şekilde konuya cevap yazmadan sadece teşekkür butonuna tıklayarak linkleri aktif edebileceksiniz. Zaten müzik bölümü dışındaki çoğu sunumda gizli link kullanılmadan hizmetinize sunulacaktır. * Çoğu üyemizin şikayeti rapidshare adresine upload ettiğimiz Film ve Oyunları rapidshare'deki download kısıtlaması sebebiyle indirirken sorun yaşamalarıydı. Bizler yine rapidshare'e film ve oyun upload edip üyelerimizin hizmetine sunacağız. Çünkü rapid premium kullanan pekçok insan var ve onlar bu hizmetten faydalanıyorlar. Diğer üyelerimiz içinde ZirveTorrent.Com sitesi açılacaktır. Bu sayede yüksek kaynaklı Film ve Oyunların Torrent'lerine bu site üzerinden ulaşabilecek ve rahat bir şekilde download işlemini gerçekleştirebileceksiniz. * ZirveWarez.Com sitesi'ndeki sunumlar hızlanarak artacaktır. Bu siteye sadece Türkiye'den değil Yurt dışından'da binlerce kişi ziyaret edip faydalanmaktadır. * Zirve-Board FM Tekrar açılacaktır. * Zirve-Board'a Yepyeni bölümler açılarak içerik büyük oranda genişletilecektir. * Üyelerimiz için Oyun, Blog ve Özel İnternet Servisleri açılacaktır. * Eski serverımızda kullanamadığımız Seo sistemi devreye alınacaktır. Bu şekilde google ve diğer arama motorlarındaki indekslenme sayımız artacak. Binlerce kişi daha Zirve-Board'tan faydalanabilecektir. Bunun sonucunda TT tarafından Tekrar banlanırsak şaşırmam doğrusu :) * Özel Karma Albüm, Program ve Videolu ve Resimli eğitim dökümanı çalışmaları katlanarak devam edecektir. Ve daha pekçok şey, Bu zamana kadar yapabileceklerimizin %40'ını yapabildik. Çünkü imkanlarımız kısıtlıydı ancak şimdi Kendi serverımızdayız ve önümüzde hiçbir engel yok. Özellikle Zirve-Board yönetiminde yer alan bu site için zaman harcayan benimle aynı hedefleri paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Zirve-Board Ailesi İçin Hayırlı Olsun... |
| Re: 06:22 İtibariyle Kendi Serverımıza Taşınma İşlemi Tamamlanmıştır... | ![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Co-Admin
![]() Üyelik tarihi: 02-07-2005
Konular:
Rep Puan: 14253
Bu günLeri o kadar cok bekLedimki inan keLimeLerLe ifade etmeye kaLksam keLimeLer yetmez,ama bir iki satir yazmadan gececek degiLim..
Biz BuraLara KoLay geLmedik cok engeLLemeLerLe ugrasmak zorunda KaLdik ama bunu hicbir zaman siz degerLi üyeLerimize beLLi etmedik,sabirLa azimLe yoLumuza devam ettik ve sonunda ALLahin izni iLede buraLara kadar geLdik bundan sonra bizi Hic kimse ama hic kimse engeLLeyemez .. Bugüne kadar bizimLe bu yoLda yürüyen tüm arkadasLara cani gönüLden cok tesekkür ederim,verdiginiz emekLer icin hepinizden ALLah razi oLsun.. Her sey Zirve aiLesi icin.. ![]() |
| Re: 06:22 İtibariyle Kendi Serverımıza Taşınma İşlemi Tamamlanmıştır... | ![]() |
|
|
#3 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 06-07-2006
Konular:
Rep Puan: 5040
Lütfen mazur görün konu kapalı olmasına rağmen bende cevap yazmak istedim.Bu anı ne kadar zamandır bekliyordum.Artık önümüzde engel yok.
Emeği geçenlere özellikle lostmaze sana ve haki54e teşekkür ediyorum. Bir aile sıcaklığını sizlerle yaşıyorum. Herşey Zirve-Board için... ![]() |
| Konu queen tarafından (03-20-2008 Saat 05:11 PM ) değiştirilmiştir.. | |