|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| 5 GB boyutlu, Msn destekli @zirve-board.net uzantılı mail almak isteyenler. | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bu olay zaten epeyce moda bazı sebeplerden dolayı daha önce bu hizmeti aktif edememiştim. İlk etapta 500 kişi için 5 GB boyutlu, Msn destekli @zirve-board.net uzantılı mailler dağıtılacaktır. Bu şekilde mail almak isteyen arkadaşlar buraya yazsınlar yada bana pm yoluyla ulaşsınlar. İlk siftah benden... lostmaze@zirve-board.net |
|
| Re: 5 GB boyutlu, Msn destekli @zirve-board.net uzantılı mail almak isteyenler. | ![]() |
| Re: 5 GB boyutlu, Msn destekli @zirve-board.net uzantılı mail almak isteyenler. | ![]() |
|
|
#8 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar istediğiniz mail adreslerini açıp özel mesaj yoluyla şifrelerini size gönderdim. Pm yoluyla istek yapan arkadaşlarımızın hesaplarınıda gönderdim. Buraya mail adresi yazan arkadaşlarımızın adreslerini hesabı açtıktan sonra sildim. Çünkü sitelerde mail adresi arayan bot programlar var bunların database'lerine girdikten sonra epey bir spam saldırısı oluyor bu sebeple silindi. Benim mail adresimede istek mesajları gelmiş onların hesaplarınıda açtım. Tek tek uğraşıyorum çünkü isteyen herkes yararlansın. |
|