Geri Gt   Zirve-Board - Kaliteli Paylaşım, Dostluk ve Yardımlaşma Platformu > Forum > ..:::| ZİRVE-BOARD MERKEZ |:::.. > Z-B DUYURULAR

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
Yeni Moderatörlerimiz; class_cihan, Faktöriyel, BLASTYLE, uygar, exel@ns-MS-, shark41
Eski 05-06-2008, 05:56 PM   #1 (permalink)
Administrator

lostmaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 55102
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute
lostmaze Şu anda çevrimiçi  
Varsayılan Yeni Moderatörlerimiz; class_cihan, Faktöriyel, BLASTYLE, uygar, exel@ns-MS-, shark41

Kendi server'ımıza taşındıktan sonra boardumuzu büyük oranda büyütmeye başladık bu kapsamda Yeni yönetici arkadaşların aramıza katılmasına karar verildi. Bizler için önemli olan Board Kurallarına uygun haraket eden, Yardımlaşmayı ve paylaşmayı seven, Aktif olan ve bir süredir boardumuzda yer alan arkadaşların aramıza katılmasıydı. Bu nedenle ilk aşamada 6 arkadaşımızı Zirve-Board'a yönetici olarak seçtik. Daha sonra başka arkadaşlarda aramıza katılabilecektir.

Seçilen arkadaşlarımız boardta aktif olan ve bu işi hakkıyla yapabileceklerine inandığımız kişilerdir. Diğer başvuran arkadaşlarada teşekkür etmek istiyorum. Ancak mesaj sayısı 300'un altında olan üyelerimizin yöneticiliğini ne yazık ki kabul edemiyoruz.

Arkadaşlarımıza Yeni Görevlerin Başarılar Diliyorum. Hayırlı Uğurlu Olsun...

lostmaze`s imzasi:
[Only registered and activated users can see links. ]

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Re: Yeni Moderatörlerimiz; class_cihan, Faktöriyel, BLASTYLE, uygar, exel@ns-MS-, shark41
Eski 05-06-2008, 06:21 PM   #2 (permalink)
Kidemli Üye

queen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 5040
queen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond repute
queen Çevrimdışı  

Hayırlara vesile olmasını dilerim...

queen`s imzasi:
frozen inside without your touch without your love darling only you are the life among the dead
Re: Yeni Moderatörlerimiz; class_cihan, Faktöriyel, BLASTYLE, uygar, exel@ns-MS-, shark41
Eski 05-06-2008, 06:45 PM   #3 (permalink)
Moderator

BLASTYLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 13780
Blog Entries: 1
BLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond repute
BLASTYLE Çevrimdışı  

Öncelikle beni ZB ailesine kattığınız için sizlere çok teşekkür ederim...
emin olun ki zirve-board da elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın.. diğer arkadaşlarımın dediği gibi bende moderatör olmak için paylaşım yapmadım...paylaşmak en güzel şeydir..nasıl insanlar fakirlere yardım ediyorlar onlarla ekmeğini yemeğini paylaşıyor bizde burda faydalı şeyleri paylaşıyoruz....

Teşekkürler

BLASTYLE`s imzasi:
''Farkımız Seviyeli Paylaşım Ortamımız Ve Kalitemiz''

Konu BLASTYLE tarafından (05-06-2008 Saat 07:56 PM ) değiştirilmiştir..
Eski 05-06-2008, 07:05 PM   #4 (permalink)
Teğmen

Konular:
Rep Puan: 40
feelmalone İtibar düzeyini kapadı
feelmalone Çevrimdışı  

Hayırlı olsun arkadaşlar.
Eski 05-06-2008, 07:30 PM   #5 (permalink)
Moderator

Faktöriyel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 11070
Faktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond repute
Faktöriyel Şu anda çevrimiçi  

Board'ımıza ilk gelişimde ki amacım sadece,bana lazım olan bir programın patch'ni download etmekti.Lakin bir süre daha board'a dolaştım,genel anlamda her bölümü gezdim diyebilirim.
Daha sonra boş zamanlarda fırsat buldukça board'a uğradım.Bir süre sonra sadece mesaj yazmak,sitede dolaşmak yerini paylaşımlara,hoş sohbetlere ve bilgi alış-verişlerine devretti.

Bu devredişin sebebi ise; ben, nasıl ki siteye ilk gelişimde bana lazım olan programı,herhangi bir çıkar amacı olmadan ve zamanını harcayarak paylaşımımıza sunan kişi sayesinde edindiysem,bende pasif kalmama düşüncesiyle zamanımı ve emeğimi sunarak uzun zamandır sizlere paylaşımlarda ve yardımlarda bulunmaya çalışıyorum.

İlk amacım neyse bundan sonraki amacımda aynıdır ve aynı kalacaktır,moderatörlük kademesine ulaşmamışta olsaydım,sitemiz için yapacaklarıma aralıksız olarak daima devam ederdim.Bu kademe bazı yetkiler açısından sizlere ve sitemize daha iyi hizmet vermek için bir artıdır.

Şİmdiden herkese teşekkürler.

By Faktöriyel

Faktöriyel`s imzasi:
''Emeğe Ve Emekçiye Saygı Duyalım Ki,Emekçi ve Emekleri Payidar Kalsın.''

Images Like This One
''Farkımız Seviyeli Paylaşım Ortamımız Ve Kalitemiz''

(Llütfen uyunuz, uymayanlar forumdan uzaklastırılacaktır)

Eski 05-06-2008, 07:50 PM   #6 (permalink)
Moderator

shark41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 1640
shark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant future
shark41 Şu anda çevrimiçi  

Beni yönetici olarak aranıza aldığınız için sizlere teşekürediyorum.

Benimde @faktöriyel ki gibi aramak oldu.Mp3 aradığımda ilk olarak karşıma
zirve-board çıktı.Siteye girip nasıl bir yer olduğuna baktım.Ve ben böyle
bir siteyle hiç karşılaşmadığımı ilk günden anladım.Siteye üye olup almak istediğimi aldım.
Ancak,yapılan paylaşımlarda neden benimde katkım olmasın diye düşündüm.
Paylaşımlar yaptım.Zirve-Board beni buraya bağladı.Hem insanlarıyla
hemde kalitesiyle..

Mod olmasam bile burası için yapacaklarım sınırlı olmayacaktı.Paylaşımları
yinede yapacaktım.

Bir amaç için buradayız,oda paylaşmaktır.

shark41`s imzasi:

Eski 05-06-2008, 08:00 PM   #7 (permalink)
Asteğmen

Konular:
Rep Puan: 62
dizikoliq will become famous soon enough
dizikoliq Çevrimdışı  

tebrikler arkadaşlar darısı bizim başımıza ben epey yeniyim ama paylaşım yapacağım
Eski 05-06-2008, 08:23 PM   #8 (permalink)
Teğmen

Konular:
Rep Puan: 270
diabolic İtibar düzeyini kapadı
diabolic Çevrimdışı  

Tebrikler arkadaşlar
Eski 05-06-2008, 09:43 PM   #9 (permalink)
Kidemli Üye

suseliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 990
suseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to behold
suseliz Çevrimdışı  

Başarılar dilerim

suseliz`s imzasi:
"Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler"
Eski 05-06-2008, 10:48 PM   #10 (permalink)
Co-Admin

*Haki54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 14253
*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute
*Haki54 Çevrimdışı  

Yeni görevLerinizde sizLere ba$ariLar diLiyorum,ALLah hepinizin yardimcisi oLsun...
Aramiza hos geLdiniz,TebrikLer..

*Haki54`s imzasi:

Eski 05-06-2008, 11:12 PM   #11 (permalink)
Teğmen

Konular:
Rep Puan: 20
_rapboy_ İtibar düzeyini kapadı
_rapboy_ Çevrimdışı  

yeni görevlerinizde başarılar dostlar
Eski 05-07-2008, 02:47 AM   #12 (permalink)
Moderator

kadirizmastar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 6250
kadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond repute
kadirizmastar Çevrimdışı  

aramıza katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. uzun zamandır gözlemlediğimiz üzere elinizden geldiğince kurallara uydunuz, elinizden geldiğince paylaşımlar yardımlaşmalar vs katkılarda bulundunuz. hak ettiniz, ve layık olduğunuz yerdesiniz. şimdiye kadarki yaptıklarınızdan ötürü emeğinize sağlık. ve yeniden tebrikler, yeni görevinizde başarılar.

kadirizmastar`s imzasi:
tüm konularım:

inned dine indallahil islam..
Eski 05-10-2008, 04:56 PM   #13 (permalink)
Tuğgeneral

exiles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 360
exiles is just really niceexiles is just really niceexiles is just really niceexiles is just really nice
exiles Şu anda çevrimiçi  

tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.hayırlı uğurlu olsun.