|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Yeni Moderatörlerimiz; class_cihan, Faktöriyel, BLASTYLE, uygar, exel@ns-MS-, shark41 | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendi server'ımıza taşındıktan sonra boardumuzu büyük oranda büyütmeye başladık bu kapsamda Yeni yönetici arkadaşların aramıza katılmasına karar verildi. Bizler için önemli olan Board Kurallarına uygun haraket eden, Yardımlaşmayı ve paylaşmayı seven, Aktif olan ve bir süredir boardumuzda yer alan arkadaşların aramıza katılmasıydı. Bu nedenle ilk aşamada 6 arkadaşımızı Zirve-Board'a yönetici olarak seçtik. Daha sonra başka arkadaşlarda aramıza katılabilecektir.
Seçilen arkadaşlarımız boardta aktif olan ve bu işi hakkıyla yapabileceklerine inandığımız kişilerdir. Diğer başvuran arkadaşlarada teşekkür etmek istiyorum. Ancak mesaj sayısı 300'un altında olan üyelerimizin yöneticiliğini ne yazık ki kabul edemiyoruz. Arkadaşlarımıza Yeni Görevlerin Başarılar Diliyorum. Hayırlı Uğurlu Olsun... |
|
| Re: Yeni Moderatörlerimiz; class_cihan, Faktöriyel, BLASTYLE, uygar, exel@ns-MS-, shark41 | ![]() |
|
|
#3 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 31-10-2007
Konular:
Rep Puan: 13780
Blog Entries: 1 Konum: İzMiR - BayrakLı
Öncelikle beni ZB ailesine kattığınız için sizlere çok teşekkür ederim...
emin olun ki zirve-board da elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın.. diğer arkadaşlarımın dediği gibi bende moderatör olmak için paylaşım yapmadım...paylaşmak en güzel şeydir..nasıl insanlar fakirlere yardım ediyorlar onlarla ekmeğini yemeğini paylaşıyor bizde burda faydalı şeyleri paylaşıyoruz....Teşekkürler |
|
|
| Konu BLASTYLE tarafından (05-06-2008 Saat 07:56 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| Re: Yeni Moderatörlerimiz; class_cihan, Faktöriyel, BLASTYLE, uygar, exel@ns-MS-, shark41 | ![]() |
|
|
#5 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 28-10-2007
Konular:
Rep Puan: 11070
Board'ımıza ilk gelişimde ki amacım sadece,bana lazım olan bir programın patch'ni download etmekti.Lakin bir süre daha board'a dolaştım,genel anlamda her bölümü gezdim diyebilirim.
Daha sonra boş zamanlarda fırsat buldukça board'a uğradım.Bir süre sonra sadece mesaj yazmak,sitede dolaşmak yerini paylaşımlara,hoş sohbetlere ve bilgi alış-verişlerine devretti. Bu devredişin sebebi ise; ben, nasıl ki siteye ilk gelişimde bana lazım olan programı,herhangi bir çıkar amacı olmadan ve zamanını harcayarak paylaşımımıza sunan kişi sayesinde edindiysem,bende pasif kalmama düşüncesiyle zamanımı ve emeğimi sunarak uzun zamandır sizlere paylaşımlarda ve yardımlarda bulunmaya çalışıyorum. İlk amacım neyse bundan sonraki amacımda aynıdır ve aynı kalacaktır,moderatörlük kademesine ulaşmamışta olsaydım,sitemiz için yapacaklarıma aralıksız olarak daima devam ederdim.Bu kademe bazı yetkiler açısından sizlere ve sitemize daha iyi hizmet vermek için bir artıdır. Şİmdiden herkese teşekkürler. By Faktöriyel |
|
|
|
#6 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 05-07-2007
Konular:
Rep Puan: 1640
Beni yönetici olarak aranıza aldığınız için sizlere teşekürediyorum.
![]() Benimde @faktöriyel ki gibi aramak oldu.Mp3 aradığımda ilk olarak karşıma zirve-board çıktı.Siteye girip nasıl bir yer olduğuna baktım.Ve ben böyle bir siteyle hiç karşılaşmadığımı ilk günden anladım.Siteye üye olup almak istediğimi aldım. Ancak,yapılan paylaşımlarda neden benimde katkım olmasın diye düşündüm. Paylaşımlar yaptım.Zirve-Board beni buraya bağladı.Hem insanlarıyla hemde kalitesiyle.. Mod olmasam bile burası için yapacaklarım sınırlı olmayacaktı.Paylaşımları yinede yapacaktım. Bir amaç için buradayız,oda paylaşmaktır. |
|
|
|
#12 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 27-03-2006
Konular:
Rep Puan: 6250
aramıza katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. uzun zamandır gözlemlediğimiz üzere elinizden geldiğince kurallara uydunuz, elinizden geldiğince paylaşımlar yardımlaşmalar vs katkılarda bulundunuz. hak ettiniz, ve layık olduğunuz yerdesiniz. şimdiye kadarki yaptıklarınızdan ötürü emeğinize sağlık. ve yeniden tebrikler, yeni görevinizde başarılar.
![]()
|
|