| Zirve-Board Güncellenmiştir. 16-10-2008 | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Board'ta yaşanılan bazı sorunları giderdim. Ayrıca yoğunluktan dolayı yarım kalan çalışmalarımı tamamlıyorum kısa sürede onlarıda board'a ekleyeceğim. Bunun yanında benim beğendiğim bir temayı ekledim. Eski bir tema ancak vbulletin'in 3.7 versiyonuyla uyumlu hale getirebilmek için template'i epeyce güncellemem gerekti ancak sanırım buna değdi. Eski skin'i kullanmak isteyenler sayfanın en altındaki kısımdan zb_darkblue seçerek eski tema'yı kullanmaya devam edebilirler.
Eğer board'la ilgili sorun görürseniz buradan yada özel mesaj yoluyla bana bildirirseniz sevinirim. Zirve-Board Ailesi İçin Hayırlı Olsun... |
|
| Re: Zirve-Board Güncellenmiştir. 16-10-2008 | ![]() |
|
|
#4 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 27-03-2006
Konular:
Rep Puan: 6250
oldukça güzel skin ama benim ekranda çubuk gibi kaldı. diğer skin yayılıyordu. bu diğeri gibi olabilir mi? ekran 22" (1680X1050). resimdeki gibi:
![]() olmadı biraz kullanır dark blue ya dönerim naapalım artık.. |
|
|
|
#7 (permalink) |
Albay
![]() Üyelik tarihi: 21-05-2007
Konular:
Rep Puan: 366
![]() |
süper olmuş emeğine sağlık tabi yeni temaya geçtiğin için eklentileri bu temaya uyarlamak için biraz daha vakit ayırman gerekecek. Allah kolaylık versin. Cyborg darkblue biraz karanlıktı bunda her yazı her konu dikkat çekiyor.
![]() bide eskiden ruh hali vardı o eklentiyide tekrar kuracakmısın güzel bi eklentiydi ![]() |
|
|
|
#8 (permalink) |
Administrator
Konular:
@kadir
Diğer temayı kullanmaya devam edebilirsin. Renk tonları arasında pek farklılık yok bu bakımdan sorun olmaz. O temayı da aynı şekilde güncelleştirmeye devam edeceğim. @shark41 Teşekkür eklentisini güncelliyorum normal eklenti epey sorunlu bu yüzden tek tek kendim yeniden kodluyorum bu akşam onu da eklerim. Yazıların küçük olduğunu biliyorum. Önemli işler bitince onlarıda düzeltirim. @karakus Ruh eklentisi'ni düzenliyorum onu da bu akşam eklerim. Daha yapılacak epey işim var 1 haftada tamamen site hazır olur. Beğenmenize sevindim. Her türlü fikrinizi yazabilirsiniz. |
|
|
|
#9 (permalink) |
Albay
![]() Üyelik tarihi: 21-05-2007
Konular:
Rep Puan: 366
![]() |
Bu aşamada işinin zor olduğunu biliyorum son derece titiz olunması gerekiyor. çünkü ufak bir hata eklentide ve sitede bozulmalara neden olabiliyor bu aşamada eğer bizimde yapacağımız bir şey varsa seve seve elimden geldiğince yardım ederim. mesela elimde güzel bir çalışan teşekkür eklentisi var. ama sürümle uyum sağlar mı bilmiyorum.
Bu arada ranksları düzeltmişssin ![]() |
|
|
|
#10 (permalink) | |
Administrator
Konular:
Alıntı: