Geri Gt   Zirve-Board - Kaliteli Paylaşım, Dostluk ve Yardımlaşma Platformu > Forum > ..:::| ZİRVE-BOARD MERKEZ |:::.. > Z-B DUYURULAR

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
Zirve-Board Güncellenmiştir. 16-10-2008
Eski 10-16-2008, 05:01 AM   #1 (permalink)
Administrator

lostmaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 55102
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute
lostmaze Şu anda çevrimiçi  
Varsayılan Zirve-Board Güncellenmiştir. 16-10-2008

Board'ta yaşanılan bazı sorunları giderdim. Ayrıca yoğunluktan dolayı yarım kalan çalışmalarımı tamamlıyorum kısa sürede onlarıda board'a ekleyeceğim. Bunun yanında benim beğendiğim bir temayı ekledim. Eski bir tema ancak vbulletin'in 3.7 versiyonuyla uyumlu hale getirebilmek için template'i epeyce güncellemem gerekti ancak sanırım buna değdi. Eski skin'i kullanmak isteyenler sayfanın en altındaki kısımdan zb_darkblue seçerek eski tema'yı kullanmaya devam edebilirler.

Eğer board'la ilgili sorun görürseniz buradan yada özel mesaj yoluyla bana bildirirseniz sevinirim.

Zirve-Board Ailesi İçin Hayırlı Olsun...

lostmaze`s imzasi:
[Only registered and activated users can see links. ]

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Re: Zirve-Board Güncellenmiştir. 16-10-2008
Eski 10-16-2008, 05:48 AM   #2 (permalink)
Tüm General

toprakkokar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 370
toprakkokar İtibar düzeyini kapadı
toprakkokar Şu anda çevrimiçi  

ellerine sağlık emeklerin için teşekkürler

toprakkokar`s imzasi:
. 1
Eski 10-16-2008, 10:38 AM   #3 (permalink)
Kidemli Üye

suseliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 990
suseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to behold
suseliz Çevrimdışı  

ne güsel olmuş böyle çok beğendim valla emeğine sağlık onur

suseliz`s imzasi:
"Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler"
Eski 10-16-2008, 01:13 PM   #4 (permalink)
Moderator

kadirizmastar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 6250
kadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond repute
kadirizmastar Çevrimdışı  

oldukça güzel skin ama benim ekranda çubuk gibi kaldı. diğer skin yayılıyordu. bu diğeri gibi olabilir mi? ekran 22" (1680X1050). resimdeki gibi:

olmadı biraz kullanır dark blue ya dönerim naapalım artık..

kadirizmastar`s imzasi:
tüm konularım:

inned dine indallahil islam..
Eski 10-16-2008, 01:22 PM   #5 (permalink)
Moderator

shark41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 1640
shark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant future
shark41 Şu anda çevrimiçi  

Emeğine sağlık.

shark41`s imzasi:

Eski 10-16-2008, 01:39 PM   #6 (permalink)
Moderator

shark41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 1640
shark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant future
shark41 Şu anda çevrimiçi  

Teşekür butonu yok. Bu temaya eklenebilinirmi ?
Birde mesajların üst kısmında LinkBack,Seçenekler..butonları küçük görünüyor.

shark41`s imzasi:

Eski 10-16-2008, 01:52 PM   #7 (permalink)
Albay

karakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 366
karakus İtibar düzeyini kapadı
karakus Çevrimdışı  

süper olmuş emeğine sağlık tabi yeni temaya geçtiğin için eklentileri bu temaya uyarlamak için biraz daha vakit ayırman gerekecek. Allah kolaylık versin. Cyborg darkblue biraz karanlıktı bunda her yazı her konu dikkat çekiyor.

bide eskiden ruh hali vardı o eklentiyide tekrar kuracakmısın güzel bi eklentiydi

karakus`s imzasi:
Eski 10-16-2008, 03:02 PM   #8 (permalink)
Administrator

Konular:
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute

@kadir

Diğer temayı kullanmaya devam edebilirsin. Renk tonları arasında pek farklılık yok bu bakımdan sorun olmaz. O temayı da aynı şekilde güncelleştirmeye devam edeceğim.

@shark41

Teşekkür eklentisini güncelliyorum normal eklenti epey sorunlu bu yüzden tek tek kendim yeniden kodluyorum bu akşam onu da eklerim. Yazıların küçük olduğunu biliyorum. Önemli işler bitince onlarıda düzeltirim.

@karakus

Ruh eklentisi'ni düzenliyorum onu da bu akşam eklerim.

Daha yapılacak epey işim var 1 haftada tamamen site hazır olur.

Beğenmenize sevindim. Her türlü fikrinizi yazabilirsiniz.

lostmaze`s imzasi:

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Eski 10-16-2008, 03:09 PM   #9 (permalink)
Albay

karakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 366
karakus İtibar düzeyini kapadı
karakus Çevrimdışı  

Bu aşamada işinin zor olduğunu biliyorum son derece titiz olunması gerekiyor. çünkü ufak bir hata eklentide ve sitede bozulmalara neden olabiliyor bu aşamada eğer bizimde yapacağımız bir şey varsa seve seve elimden geldiğince yardım ederim. mesela elimde güzel bir çalışan teşekkür eklentisi var. ama sürümle uyum sağlar mı bilmiyorum.

Bu arada ranksları düzeltmişssin

karakus`s imzasi:
Eski 10-16-2008, 03:12 PM   #10 (permalink)
Administrator

Konular:

Alıntı:
karakus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Bu aşamada işinin zor olduğunu biliyorum son derece titiz olunması gerekiyor. çünkü ufak bir hata eklentide ve sitede bozulmalara neden olabiliyor bu aşamada eğer bizimde yapacağımız bir şey varsa seve seve elimden geldiğince yardım ederim. mesela elimde güzel bir çalışan teşekkür eklentisi var. ama sürümle uyum sağlar mı bilmiyorum.

Bu arada ranksları düzeltmişssin
İlgin için teşekkür ederim ancak teknik konularda biraz titiz davranıyorum. Sağlam çalışıyorum ve tek tek kendim güncelliyorum herşeyi bu bakımdan sadece benim yapmam sağlıklı olur. 3.7 versiyonla uyumlu teşekkür eklentisi var sorun bu değil sorun teşekkür eklentisinin benim istediğim şekilde sorunsuz çalışması bunun için eklentileri güncelliyorum. Ranksları şimdi attım 1 haftada tamamlarım.

lostmaze`s imzasi:

----

----

----

----

----

----

Eski 10-16-2008, 04:41 PM   #11 (permalink)
Moderator

BLASTYLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 13780
Blog Entries: 1
BLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond repute
BLASTYLE Çevrimdışı  

emeğine sağlık yine muhteşemsin hocam

BLASTYLE`s imzasi:
''Farkımız Seviyeli Paylaşım Ortamımız Ve Kalitemiz''

Eski 10-17-2008, 04:21 AM