|
|||||||
| Z-B KULLANIM REHBERİ & SORUNLAR Boardumuzla ilgili düşüncelerinizi ve şikayetçilerinizi bizimle buradan paylaşabilir ayrıca Board kullanımı konusunda yardım isteyebilirsiniz!. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| öneri Ve Tanişma... | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Acemi Er
![]() Üyelik tarihi: 17-07-2008
Konular:
Rep Puan: 20
![]() |
Ben forumun yeni kullanıcısıyım.Öncelikle forumun formatı ve konu başlıkları çok iyi yerleştirilmiş.
Karizmatik bir duruşuda var. Tabiki ufak tefek aksayan yerleri var. Zamanla buda düzelecektir. Benim gözüme takılan 2 nokta var. 1.Sanırım sitede ki görüntü geçişlerinde biraz yavaşlık var. (Bu arada benim nete bağlantı hızım oldukça seridir.) 2.Bu hızlı mesaj yazma bölümünü biraz daha geliştirsek... Şöyleki;ilk ekrana çıkan bölümdeki fonksiyonları arttırıp tekrar bir daha gelişmiş moda dönmek için zaman harcamasak. Hem sitenin hızıda artacaktır. Bu küçük bir öneridir naçizane. Daha çok keyifli dakikalar geçireceğimizi ümit ediyorum... |
|
| Re: öneri Ve Tanişma... | ![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önerilere herzaman açığız bu bakımdan ilgin için teşekkür ederim. Yavaşlama konusunda ise bende yavaşlama yok gayet hızlı bu konuda yavaş diyende olmadı şuana kadar.
Hızlı cevap kısmı genelde kullanılmıyor ancak kısa bir süre sonra boardu güncelleyeceğim o zaman söylediğin gibi bir çalışma yapabilirim. |
|