|
|||||||
| Z-B KULLANIM REHBERİ & SORUNLAR Boardumuzla ilgili düşüncelerinizi ve şikayetçilerinizi bizimle buradan paylaşabilir ayrıca Board kullanımı konusunda yardım isteyebilirsiniz!. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ZİRVE-BOARDDA NASIL PAYLAŞIM YAPILIR-2(RESİMLİ ANLATIM) | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Albay
![]() Üyelik tarihi: 02-07-2005
Konular:
Rep Puan: 470
![]() |
YAZILARIMI NASIL RENKLENDİREBİLİRİM?
1-Yine önceki konuda anlatıldığı gibi YENİ KONU butonuna tıklanır ve burada konu başlığı ve ekleyeceğimiz yazıların hepsi mesaj kutusuna eklenir.(Resim-1) ![]() ************************************************** ************** 2- Hangi satırı hangi renk yapmak istiyorsak bunun için o satır öncelikle Mouse yardımı ile seçilir.(Resim-2) ![]() ************************************************** **************** 3- Mesaj kutusunun üzerinde bulunan COLOR yazısına tıklandığında renk paleti önümüze çıkacaktır.Buradan arzu edilen renk seçilir.(Resim-3) ![]() ************************************************** **************** 4- Şimdi bu işlem yapılınca bu yazının başında ve sonunda komutlar otomatik olarak çıkacaktır.(Resim-4) ![]() ************************************************** ***************** 5- Aynı işlem ikinci satır için yapılır ve farklı bir renk seçilir.(Resim-5) ![]() ************************************************** ****************** 6- Yine aynı şekilde renk komutları yazının başında ve sonunda otomatik eklenecektir.(Resim-6) ![]() ************************************************** ****************** 7- Son satır yani üçüncü satırıda başka bir renk yapmak için aynı işlem tekrarlanır(Resim-7) ![]() ************************************************** ***************** 8-Yine aynı şekilde renk komutları yazının başında ve sonunda otomatik eklenecektir.(Resim-8) ![]() ************************************************** ***************** 9-Hazırlanan konuyu açmadan önce ÖN İZLEME yapmak için mesaj kutusu altında bulunan ''ön izleme'' butonuna tıklanıp kontrol edilir.(Resim-9) ![]() ************************************************** ***************** 10-Arzu edilirse bu hazırlanan yazımız renkleri korunarak sayfaya ortalanabilir.Bunun için mesaj kutusunda bulunan bütün yazılar Mouse ile seçilir.(Resim-10) ![]() ************************************************** ***************** 11-Bu sefer önceden hazır olan yazıların renk komutlarıda dahil olmak üzere en başında ve en sonunda CENTER(yani ortalama komutu) otomatik olarak görülür.(Resim-11) ![]() ************************************************** ****************** 12-Yine ÖN İZLEME butonuna tıklayarak nasıl görüleceği kontrol edilir(Resim-12) ![]() ************************************************** ******************* 13-Artık konumuz hazırdır.Mesaj kutusu altında bulunan YENİ KONU AÇ butonuna tıklayarak konu açılabilir. |
|
| Re: ZİRVE-BOARDDA NASIL PAYLAŞIM YAPILIR-2(RESİMLİ ANLATIM) | ![]() |
|
|
#7 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 08-10-2006
Konular:
Rep Puan: 110
![]() |
ellerine saglik cok guzel olmus, bun gibi yeni bir baslikta rapidshre.de paylasim icin yaparsan cok super olur. cunku bende hemenpaylas.com calismiyor, rapidshare yaparsn cok iyi olur ben yapmaya calsitim bir turlu bir sey paylasmk icin yapamadim. selametle....
|
|