|
|||||||
| Z-B KULLANIM REHBERİ & SORUNLAR Boardumuzla ilgili düşüncelerinizi ve şikayetçilerinizi bizimle buradan paylaşabilir ayrıca Board kullanımı konusunda yardım isteyebilirsiniz!. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Zirve-Board'ta Aradığınızı Nasıl Kolayca Bulabilirsiniz? | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boardlar normal site tarzından çok daha değişiktir. Sitelerde Grafikler önemlidir, Boardlarda ise bilgi önemlidir. Bu yüzden Board'ta binlerce dökümana, programa, mp3'e ..vs ulaşabilirsiniz. En büyük sorun ise aradığınızı bulmakta zorlanmanızdır. Aslında bunun çözümü'de çok kolaydır. Aşağıda Zirve-Board'ta arama nasıl yapılır kısaca anlatıcam. ![]() 1. Ana Sayfadan Yukardaki resim'de gördüğünüz gibi Arama butonuna tıklayın. ![]() 2. Anahtar kelime ile ara kısmına aradığınız şeyi yazın ben örnek olarak norton antivirüs programını arayacağım bu yüzden bu kısma norton yazıyorum ve Arama kısmına basıyorum. ![]() Gördüğünüz gibi Norton ile ilgili boardtaki konular karşıma çıktı.
Bu şekilde istediğinizi kolayca bulabilirsiniz... |
|
|
| Konu *Haki54 tarafından (04-20-2008 Saat 12:53 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| Re: Zirve-Board'ta Aradığınızı Nasıl Kolayca Bulabilirsiniz? | ![]() |
|
|
#5 (permalink) |
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: 17-03-2008
Konular:
Rep Puan: 50
![]() |
bu arada ben hala rap for ever kısmında gif kullanamıom.
koyacağım giftede arkadaşla beraber yapıp yönettiğimiz veb sayfasının adresini (hani resme tıkladıımızda o sayfa açılsın diye)acıba belli bi rütbeyemi gelmem laazım? |
|