| adobe photoshop 6.0 portable | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 31-10-2007
Konular:
Rep Puan: 13780
Blog Entries: 1 Konum: İzMiR - BayrakLı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bana acil adobe photoshop 6.0 (portable) lazım bilen warsa lütfen benimle paylaşın...
Not:adobe photoshop Cs2,CS3 falan istemiyorum onları bizde biliyoruz bana adobe photoshop 6.0 portable lazım yardımlarınızı bekliyorum
|
|
| Re: adobe photoshop 6.0 portable | ![]() |
|
|
#4 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 08-10-2006
Konular:
Rep Puan: 110
![]() |
Evet XP icindir, Photoshop'un Linux surumu olmadigi icin WineHQ ile Linux'un bazi surumleri ustunde Adobe Ptohoshop 6.0 kurulabiniliyor. Bir ara Ubuntu kullanirken, uzun bir sure Adobe Photoshop 6.0 aramistim, bulmustum ancak serilini bulamamistim :) Eskisi aklima geldigi icin yazmistim.. :)
|
|
|
|
#7 (permalink) |
Tüm General
Konular:
![]() |
Win Vista kullandigim icin ve bildigim kadari ile PS 6.0 Vista'da calismiyor, bundan dolayi inceliyemiyorum ancak sorun sistem ve donanim sorunu yaziyor. Dosyaya sag tikliyarak "excact" yap ve ordan photoshop.exe 'ye tikla, eger olmaz ise, sorun kullandigin sistem ve donanim ile alakalidir.
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
Acemi Er
![]() Üyelik tarihi: 28-08-2008
Konular:
Rep Puan: 10
![]() |
Alıntı:
uygunsa serialını nasıl bulurum |
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
Tüm General
Konular:
![]() |
Alıntı:
![]() Dosya zaten 18 mb, istersen indir ve Winehq ile bir dene çalismasi lazim ancak emin degilim. Konuya ek olarak simdi indiirp ufak birr deneme çalismasi yaptim, program ii çalisiyor ancak dili ispanyolca ondada farkeden bir sey yok zaten.. ![]()
|
|
|