| Kurulum CD si hazırlama..(Windovs Vista) YARDIM | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: 14-07-2007
Konular:
Rep Puan: 110
![]() |
35 parçayı (Vista - Butun surumLeri Turkce Aio + iLac -32bit/62bit) indirdikten sonra tek parça otomatik olarak çalışacak şekilde 1 CD ye nasıl kaydederiz kısaca anlatabilirmisiniz..
|
|
| Re: Kurulum CD si hazırlama..(Windovs Vista) YARDIM | ![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladığım kadarıyla multi-boot yapmak istiyorsun. Fakat bu iş için cd değilde multi-boot dvd hazırlaman gerekiyor. Magic İso programıyla multi-boot dvd hazırlayabilirsin.
Öncelikle multi-boot dvd'de yer alacak işletim sistemlerini .iso olarak hazırla ardından magic iso programının multi-boot özelliğini kullanarak istediğin şeyi gerçekleştirebilirsin. |
|
|
|
#3 (permalink) |
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: 14-07-2007
Konular:
Rep Puan: 110
![]() |
Hayır multi-boot değil..indirdiğim 35 parçayı birleştirip tek işletim sistemi ( 64 bit vista ) yı kaydetmek istiyorum DVD ye..35 parçanın tamamı 64 bit vista değil galiba..bana yalnızca o lazım.
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
Administrator
Konular:
Alıntı:
Belirttiğin sunumu bilmiyorum ancak 35 part'ı birleştirdikten sonra bir klasör içinde iso halinde sistemlerin olması gerekiyor. Nerede sorun yaşadığını pek anlamadım. |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
Administrator
Konular:
35 partlık dosyayı indirdikten ve bu partları açtıktan sonra içinden çıkan dosyalar nelerdir. Sunum bana ait değil bu yüzden sunumu bilmiyorum ya screenshot yada bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım
|
|