| Rollback RX Kullanımı ve TR Yaması | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Banlı Üye
|
Arkadaşlar bana bu programın tr yaması lazım. Bir de bu programı ilk kez kullandığım için programı iyi kullanamıyorum. Bunun kullanımı hakkında bilgi verirseniz iyi olur. Örneğin Pcyi nasıl donduracam?Nasıl deaktive edecem ? Vs..Vs. Vs.
|
|
| Re: Rollback RX Kullanımı ve TR Yaması | ![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 19-03-2008
Konular:
Rep Puan: 4591
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildiğim kadarıyla image, deepfreez gibi programları boşa çıkartacak süper bir program. Tüm sistem yedeğini alıyorsunuz, istediğiniz zaman geri dönüyorsunuz ve bu yedek sadece 10 mb gibi küçük bir değer oluyor, süper bir olay.
kullanıcılardan tavsıyeler - Bir virüs bulaştığında bir yanlış yükleme vb. olduğunda bir önceki tarihe alıyorsun eski dosyalarında dahil olmak üzere herşey eski haline geliyor. -ben de epeydir kullanıyorum hiç bir sorun olmadı tavsiye ederim - bir den çok geri yükleme noktası oluşturuldugunda sorun oluyor bir şekilde geri yükleme noktalarını aldıgınız sürücü şişiyor. amcak her şey tamam harddisk sağlam oldugu muddetce kurdugunuza ana geri yüklmemek için mükemmel bişi... Videolu Anlatım için: [Only registered and activated users can see links. ] Lİnk: [Only registered and activated users can see links. ] |
|
|
|
#10 (permalink) | |
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: 20-08-2008
Konular:
Rep Puan: 582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Çıkan Ekranda Bilgisayarımı Önceki Bi Zamana Geri Yükleyi Seçiyorsun İleri Diyorsun.. Tarihlerde Senin İstediğin Pcnin ilk halinin oldugu tarih varsa o tarihi tıklayıp ileri diyorsun yoksa şansına küs Rollback RX kursanda işe yaramaz bu programı pcnin ilk halinde yüklemelisin ki işe yarasın... Ben böyle biliyorum Yanlısım varsa düzeltirseniz sevinirim Arkadaslar... |
|
|