| Tell me more French lütfen... | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Acemi Er
![]() Üyelik tarihi: 28-07-2008
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Merhabalar;Az önce tell me more cd yükleme işlemim bitti.Ancak lisans no girin diyor ve kutucuklar çıkıyor.Bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum... |
|
| Re: Tell me more French lütfen... | ![]() |
|
|
#3 (permalink) |
Acemi Er
![]() |
lostmaze arkadaşım emeğine sağlık ,gerçekten herkese çok faydalı bir iş yapmışsın.Ancak ben kurulum cd'sini yazdırabildim nero ile fakat diğerlerini rar'dan açarken şifre hatası gibi bir link iniyor.Yardımcı olursan çok sevinirim... |
|
|
|
#4 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
son part hariç diğer partların boyutları aynı olması gerekiyor. bu konu aşağıdaki linkte ayrıntılı bir şekilde tartılışmıştır. Bu linki inceleyebilirsin. Tell me more Fransizca |
|
|
|
#6 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dediğim gibi öncelikle part boyutlarını kontrol edip daha sonra şifreyi elle girersen sorunsuz açılması gerekiyor. Ancak partlar eksik indiyse sorun yapabilir. Sorunlu partı tekrar indirmen gerekiyor. |
|
|
|
#7 (permalink) |
Acemi Er
![]() |
Merhabalar ; Dosyaları yükleyeli oldukça zaman oldu ancak ben hala kullanamıyorum bu güzel seti:( Bana yolladığınız linkte ki clone programını da denedim ancak rardan çıkmıyor ki dosyalar.Unexpected end of archive hatası yada wrong password hatası veriyor.Acaba DVD'ler demidir diye sorun gittim yeni dvd de aldım bugün ama anlamadım.Dosya boyutlarını kontrol et demişsiniz ancak onu anlayamadım nasıl kontrol edicem yardımcı olurmusunuz... |
|
|
|
#9 (permalink) |
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: 20-08-2008
Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş rar dan çıkararamanın sebebi; 1. şifreyi hatalı girmişsindir ( eminim ki yanlış girmiyorsundur) 2. Kesin ve kesin diyorum partlardan birini hatalı indirilmiştir... Hangi partta hata veriyorsa o partı tekrar indir bak sorunun çözülecektir... Aynısı benim başımada oluyor ondan biliyorum hadi kolay gelsin.... ![]() |
|