| Realtek 8111B linux driver tanıtmak | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: 03-10-2005
Konular:
Rep Puan: 30
![]() |
lostmaze usta çok yardımcı oldun umarım bu konuda yine bana yardımcı olursun
linux kurdum ancak ethernet kartını tanımıyor bunu nasıl tanıtabilirim sitesinde linux yogna için sitesinden indirin gibi birşey yazıyor çözemedim ayrıca hangi kernel kullandığımı nasıl görebilirim centos kullanıyorum Realtek 8111B |
|
| Re: Realtek 8111B linux driver tanıtmak | ![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uname -r komutuyla kullandığın kernel modülü görebilirsin. Büyük ihtimalle 2.6.x kernel modülü kuruludur.
Daha sonra aşağıdaki linkten Unix (Linux) kategorisinden hangi kernel modülü kullanıyorsan onun yanındaki linkten uyumlu linux driver'ı download et. Realtek |
|
|
|
#4 (permalink) |
Albay
![]() Üyelik tarihi: 21-05-2007
Konular:
Rep Puan: 366
![]() |
@Lostmaze konuyla alakalı değil ama usta bu kadar şeyi nerden biliyorsun. bir konuyada bilmiyom demiyon sağlam bilgi sahibisin belli. Neyse nazarım değmesin Maşaallah deyim :D Bill Gates senin kadar bilmiyordur şu Bil Gatesin rakibi olsa olsa sen olursun sen gel Türklerin sesini Dünyaya duyur bunu yapsa yapsa sen yaparsın :D:D:D
Daha senden öğreneceğimiz çok şey var ![]() |
|
|
| Konu karakus tarafından (11-11-2008 Saat 01:43 AM ) değiştirilmiştir.. | |
|
|
#6 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@terminator
kurulum ile ilgili bir döküman hazırladım aşağıdaki linkten görüntüleyebilirsin. Takıldığın bir yer olursa yaz yardımcı olurum. RealTek RTL8111 ve RTL8168 Serisi Ethernet Kart Driver Linux Kurulumu @karakus düşüncen için teşekkür ederim önemli olan bu bilgiye sahip olup karşılık beklemeden başkalarıyla severek paylaşmaktır. Bende bunu yaptığım için mutluyum. |
|