| logo | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: 23-08-2007
Konular:
Rep Puan: 280
![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar elimde bir resim var logoya çevirip siteye eklemek istiyorum fakat resim çerçevesinden kurtulamıyorum photoshop ve bir tane de logo prom var ama ben halledemedim resim kasın tuvali atayım istiyorum
|
|
| Re: logo | ![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 18-09-2007
Konular:
Rep Puan: 370
![]() |
Bu alttaki programı denermisin .Arıca photofiltre progr*****da bakmanı tawsiye ederim.
[Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] |
|
|
|
#3 (permalink) |
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: 23-08-2007
Konular:
Rep Puan: 280
![]() ![]() ![]() |
ilk verdiğin program işime yaramaz istediğim nesneyi silme değil şöyle anatmaya çalışayım içinde aslan bulunan bir resim var ben sadece aslanın kafası olsun istiyorum bunu yaparken resim kare şeklinde olmayacak aslanın kafası şeklinde olacak logo şeklinde yani
|
|
|
|
#7 (permalink) |
Tüm General
Konular:
![]() |
s.a. dediğin işlemi photofiltre ile yapabilirdin;neyse geçti artık
resmi özel mesajla gönderebılırsın.ayarlar dugmesıne yada sağ üstte özel mesajlarınız düğmesine tıklayarak gönderebılırsın |
|
|
|
#10 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu resim'de istediğin gibi birşeyi tam olarak yapamazsın. Resmin sol tarafını istediğin gibi yapabilirsin ancak sağ tarafta kulaklığı sildiğin zaman boynuz epey yukarıda kalıyor ve boğa tek kulaklı kalıyor :) Bu bakımdan hem resim hatalı hemde aptalca birşey ortaya çıkıyor.
Bu iş için başka programları kullanmana gerek yok Photoshop varsa "Quick Selection Tool" ile istediğini kolayca yapabilirsin. Program istiyorsanda Fluid Mask diye Photoshop ile çalışan plugin ile yapabilirsin ancak söylediğim gibi resim epey hatalı. Yapılabilecek en iyi düzenleme aşağıdaki gibidir.
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
Tüm General
Konular:
![]() |
Alıntı:
![]() @lostmaze we @kadirizmastar iyi bir çalışma yapmışlar bence bundan iyisi olmaz. ![]() Birde unutmadan bu haywan nedir yaw;aslanmı?boğamı?keçi kulaklı ![]() yeni farkettim @kadirizmastar sağ kulağı sol kulağa çewirip monte etmişsin güzeel bir fikir
|