Geri Gt   Zirve-Board - Kaliteli Paylaşım, Dostluk ve Yardımlaşma Platformu > Forum > ..:::| ZİRVE-BOARD MERKEZ |:::.. > Z-B ONLINE DESTEK

Z-B ONLINE DESTEK
YARDIMA İHTİYACINIZ VARSA BU BÖLÜMDEN HER KONUDA ONLINE YARDIM İSTEYEBİLİRSİNİZ.

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
call of duty 5 waw yardım
Eski 11-14-2008, 11:41 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

rota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 520
rota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of light
rota Çevrimdışı  
Varsayılan call of duty 5 waw yardım

bende bir sorun var.ben oyunu indirdin, kurdum vs. vs. tamam oyunu actim... ama
bana bi soru falan gelmedi yani profil olusturmadim hic...
grafik ayarlari düzenliyorum solo´ya basiyorum diyelimki regular oynuyorum regular´a basinca beni o camdan atiyor ve tekrar "Solo" ve "Coorparation" yaziyor,oyuna bir türlü giremiyorum
oyundan cikip tekrar giriyorum, grafik ayarlarim silinmis durumda oluyor...

ben bu oyunu nasil oynicam acaba ?

rota`s imzasi:
Hayat Paylaşımdır...
Re: call of duty 5 waw yardım
Eski 11-14-2008, 11:58 PM   #2 (permalink)
Tüm General

Elysium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 4591
Elysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond repute
Elysium Şu anda çevrimiçi  

• 1.Madde: Eğerki Sistem Arkasında Çalışan Programlar ; xFire Prog. kapatıp tekrardan Açın !!
        • 2.madde: Ayarlara Girerken İlk karşımıza GElen SEçenkjelerden Default SEttıngs Yaparsak PC'ımız İçin En ıyı Görüntü Ayarlarını Kendısı Ayarlıyacaktır !!

1.Madde: Sorunu Yaşıyan Kullanıcılar TArafından Ön Görülen Maddeyi Uyarlayınca Sorun Ortadan Kalkmışştır ! Sonuç:(Olumlu)
          2.Madde : Kullanıcı İçin Ön Görülen Sınırları Zorlamamk istiyenlerın seçimi !!

Elysium`s imzasi:

Clawless
Lawbreaker Elysium...
BaSit biR inSan zaManı nasıL öLdürceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı düşüNüR.!

Eski 11-15-2008, 12:36 AM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

Konular:
rota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of lightrota is a glorious beacon of light
rota Çevrimdışı  

Xfire programi ne onu bulamadim

rota`s imzasi:
Hayat Paylaşımdır...
Eski 11-15-2008, 09:57 AM   #4 (permalink)
Tuğgeneral

exiles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 360
exiles is just really niceexiles is just really niceexiles is just really niceexiles is just really nice
exiles Şu anda çevrimiçi  

@rota arkadaşım save dosyasından dolayı giremiyorsun sen oyuna.aynı sorunla bende karşılaştım.şu adımları izle sorunun çözülecektir.
C:\Documents and Settings\kullanıcı adın\Local Settings\Application Data klasörüne gir.orada activasyon\cod 5 waw klasörünü görüceksin.içinde _cod ile başlayan bir dosya var onu sil.sonra player\profile klasörüne gir ve içindekileri sil.sonra profile klasörünün içine bir klasör aç ve bir isim yaz.açtığın klasörün yanına bir metin belgesi oluştur isminide active.txt olarak kaydet.sonra bu metin belgesini aç profile içine açtığın klasörün ismini yaz ve kaydet.

sonra oyuna gir ve oyna.iyi eğlenceler...

exiles`s imzasi:
Sevgide Güneş Gibi Ol,
DostLuk Ve KardeşLikte Akarsu Gibi Ol,
HataLarı Örtmede Gece Gibi Ol,
Tevazuda Toprak Gibi Ol,
Öfkede Ölü Gibi Ol,
Her Ne OLursan Ol,
Ya OLduğun Gibi Görün,
Ya Göründüğün Gibi Ol

Eski 11-15-2008, 03:25 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

Konular:
rota Çevrimdışı  

Alıntı:
exiles´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
@rota arkadaşım save dosyasından dolayı giremiyorsun sen oyuna.aynı sorunla bende karşılaştım.şu adımları izle sorunun çözülecektir.
C:\Documents and Settings\kullanıcı adın\Local Settings\Application Data klasörüne gir.orada activasyon\cod 5 waw klasörünü görüceksin.içinde _cod ile başlayan bir dosya var onu sil.sonra player\profile klasörüne gir ve içindekileri sil.sonra profile klasörünün içine bir klasör aç ve bir isim yaz.açtığın klasörün yanına bir metin belgesi oluştur isminide active.txt olarak kaydet.sonra bu metin belgesini aç profile içine açtığın klasörün ismini yaz ve kaydet.

sonra oyuna gir ve oyna.iyi eğlenceler...
tamam oyunu kurdum fakat 2.bölümde direkx hatası veriyor neden olabilir

rota`s imzasi:
Hayat Paylaşımdır...
Konu rota tarafından (11-15-2008 Saat 07:23 PM ) değiştirilmiştir..
Eski 11-15-2008, 08:25 PM   #6 (permalink)
Tuğgeneral

Konular:
exiles is just really niceexiles is just really niceexiles is just really niceexiles is just really nice
exiles Şu anda çevrimiçi  

bende öyle bir sorun olmadı arkadaşım.dirctx kaç var sende

exiles`s imzasi:
Sevgide Güneş Gibi Ol,
Tevazuda Toprak Gibi Ol,
Öfkede Ölü Gibi Ol,
Her Ne OLursan Ol,
Ya OLduğun Gibi Görün,
Ya Göründüğün Gibi Ol

Eski 11-15-2008, 11:37 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

Konular:
rota Çevrimdışı  

düzelttim sağolun

rota`s imzasi:
Hayat Paylaşımdır...
Eski 11-15-2008, 11:48 PM   #8 (permalink)
Tuğgeneral

Konular:
exiles Şu anda çevrimiçi  

gözün aydın o zaman iyi eğlenceler

exiles`s imzasi:
Sevgide Güneş Gibi Ol,
Tevazuda Toprak Gibi Ol,
Öfkede Ölü Gibi Ol,
Her Ne OLursan Ol,
Ya OLduğun Gibi Görün,
Ya Göründüğün Gibi Ol

Eski 11-16-2008, 12:19 AM   #9 (permalink)
Tüm General

Konular:
Elysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond repute

Pekı Bu Sorunu NAsıl Düzelltın Açıklarmısn ?

Elysium`s imzasi:

Clawless
Lawbreaker Elysium...
BaSit biR inSan zaManı nasıL öLdürceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı düşüNüR.!

Eski 11-16-2008, 11:57 AM   #10 (permalink)
Acemi Er

Konular:
Rep Puan: 10
sonersuat is on a distinguished road
sonersuat Çevrimdışı  

Alıntı:
Elysium´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
  • 1.Madde: Eğerki Sistem Arkasında Çalışan Programlar ; xFire Prog. kapatıp tekrardan Açın !!
        • 2.madde: Ayarlara Girerken İlk karşımıza GElen SEçenkjelerden Default SEttıngs Yaparsak PC'ımız İçin En ıyı Görüntü Ayarlarını Kendısı Ayarlıyacaktır !!

1.Madde: Sorunu Yaşıyan Kullanıcılar TArafından Ön Görülen Maddeyi Uyarlayınca Sorun Ortadan Kalkmışştır ! Sonuç:(Olumlu)
          2.Madde : Kullanıcı İçin Ön Görülen Sınırları Zorlamamk istiyenlerın seçimi !!

Ben cözemedim yardımcı olurmusunz arkadaşın sölediği gibi seve dosya olayını hallettim
xfire programını bulamadım geri kalan herşeyi denedim ama single pleyer başlamıyo oyun hala

yardımcı olursanız sevinirim
Eski 11-16-2008, 12:02 PM   #11 (permalink)
Tüm General

Konular:

Saten bulmana gerek yok eğerki PC'ınde Kuruluysa xFire prog. !!
ARkadaş Sorunu NAsıl Çözdüğünü Anlattsada Diğer Arkadaşlarımızda Bu sorunla karşılaştımı dırekmen cvp verırdık !

Elysium`s imzasi:

Clawless
Lawbreaker Elysium...

Eski 11-16-2008, 12:09 PM   #12 (permalink)
Acemi Er

Konular:
sonersuat Çevrimdışı  

şimdi bilen yok galiba nasıl single oynucagımı
Eski 11-16-2008, 12:13 PM   #13 (permalink)
Tüm General

Konular:

Oyunu İndirinde yahut kurunca başka bir eklenti yama kurdunmu ?

Elysium`s imzasi:

Clawless
Lawbreaker Elysium...

Eski 11-16-2008, 12:16 PM   #14 (permalink)
Acemi Er

Konular:
sonersuat Çevrimdışı  

evet oyun sıngle calıştıramayınca bir yama kurum
bir sitede yazıyordu birisi öle cözmüş ama bende o da işe yaramadı
Eski 11-16-2008, 12:17 PM   #15 (permalink)
Tüm General