| TTNET Adsl | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Albay
![]() Üyelik tarihi: 21-05-2007
Konular:
Rep Puan: 366
![]() |
Slm arkadaşlar bildiğiniz gibi artık baya bi Adsl çıktı her gün yeni birini duyuyorum. ben ttneti kullanıyorum ama memnun değilim. şu biri biri hoşuma gitmeye başladı baya cazip olanlarda var. acaba smile, biri biri, Tellcom ADSL(Superonline ADSL), Quiknet(Tellcom ADSL). Yada başkası bunlardan birisini kullanan var mı kullanan varsa memnunmusunuz geçiş yapmamı tavsiye edermisiniz avantajları nelerdir. biraz araştırdım sen TTnetten şaşma diyenler çok bide hepsi sonuçta TTnete bağlıymış galiba. Bide ZB Ailesinin fikrini alıyım dedim.
|
|
| Re: TTNET Adsl | ![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 19-03-2008
Konular:
Rep Puan: 4591
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Evt Sonunda SAten Kendın REsmen Açıklık getırmışşsın NErdeyse HEpsi TTneT'e bağlı...
Ama Diğer Adsl'ler de var Bende TTnet kullanıcısıyım Ama En kısa zamnda Bırakmayı Planlıyorum''Kal GEldı artık'' Diğer ADsl'lerın TArfılerı kurumsal paketlerı Vs Vs Biri Adsl : En Önemlı ÖZellıklerı : VErgi Yok !! İstediğin Zamanda İptal EDebılyıosun ---------------------------------------------------------------------------- Biri ADsl HAkkında En ince AYrıntısına kadar Bütün Bilgileri öğrene bılrısın : Site : [Only registered and activated users can see links. ] |
|
|
|
#5 (permalink) |
Albay
![]() Üyelik tarihi: 21-05-2007
Konular:
Rep Puan: 366
![]() |
Aslında tam emin değilim çünkü diğerleri hakkında yeterli bilgim yok Onlar hakkında biraz bilgi edinip karar vermeyi düşünüyorum. ama biri biri ve smart şu an için içime sinenler galiba biraz daha beklyeceğim. piyasanın durumuna göre bekleyeceğim. Ağırlıklı olarak herhangi birine rağbet olursa geçiş yapabilirim ama piyasanın hareketlerini takip edeceğim şu an.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
TTnet dışında diğer belirttiğin şirketleri çok iyi biliyorum. Aslında içini iyi bilirim.
Tabiki fiyat olarak biraz faydası olabilir ancak yaşanılan sorun ve bunun sonucunda alınan destek iyi değil. Ben Türk telekom'un bu internet şirketlerinin gelişmesini engellemek için bilerek onları sabote bile ettiğini düşünüyorum. TT'yi sevmiyorum ancak şuan ipler onların elinde. Bunun yanında eğer kablolu bağlantın varsa uydu net'i öneririm. Hem çok iyi hemde diğerlerine göre ucuz. |
|
|
|
#8 (permalink) |
Tüm General
Konular:
Pekı @lostmaze Bu Uydu Net'te Biraz daha Derine inermısın Belırlı Özellıkle Bize Sağladığı YArarları Diğerlerine Göre DEzavantajı nedır ?
HEm ;Bu ARada Hangı Adsl Kullanıyosun ?? ![]() |
|
|
|
#9 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
Benim bulunduğum yerde kablolu tv şebekesi yok bu yüzden uydu net kullanmıyorum ancak kablolu olayı olsaydı kesin uydu net'i kullanırdım. Şuan TTnet kullanıyorum.
Özelliklerine gelince bence en önemlisi. "UYDUNET'te iki yönlü işlemlerinizi (Upload/download) eşzamanlı olarak yapabilirsiniz. UYDUNET'te seçtiğiniz hız "gerçek" hızdır. " ayrıca 20 Mbps'lere kadar hız seçeneğinin olması biliyorsunuz TTnet'te en fazla 4096 şuan. "UYDUNET'te, hız alt sınırı olan 512 Kbps'den başlayarak 20 Mpbs'e kadar uzanan geniş bir yelpazede, farklı hız seçenekleri var: 512 Kbps, 1024 Kbps, 2048 Kbps, 4096 Kbps, 6 Mbps, 8 Mbps, 10 Mbps, 12 Mbps, 16 Mbps, 20 Mbps hız seçeneklerinden birini tercih ederek, 7 gün 24 saat ister limitsiz, ister limitli UYDUNET hizmetinden faydalanabilirsiniz." Ve diğer adsl firmalarına göre daha uygun. Hız - 1 Mbps TTnet'te : 49 - Uydu Net'te : 39 Hız - 4 Mbps TTnet'te : 89 - Uydu Net'te : 79 Ve Şuan kampanyada kablo ve modem bedava. Not : "" arasındaki yerleri sitesinden aldım. |
|
|
|
#10 (permalink) |
Tüm General
Konular:
Burada Ne demek istediğini İii Anladım !! Çok Sağolsın !!
Peki Bu Uydu Net Ve Biri Adsl !! Birbirleriyle kaıpma içersinde ama ! Uydu netın DEzavantaj'ları daha FAzla !! Şahsen Uydu NEt'i TErcıh EDerdım Bu konu Hakkında Araştırmaya Devam edıceğim Kullanıcıların yorumlarına ÖZenle İnceliyeceğim !! Bizi Bir KEz DAha Bilgilernidirğin ,için TşK.Ederım!! |
|