Geri Gt   Zirve-Board - Kaliteli Paylaşım, Dostluk ve Yardımlaşma Platformu > Forum > ..:::| ZİRVE-BOARD MERKEZ |:::.. > Z-B ONLINE DESTEK

Z-B ONLINE DESTEK
YARDIMA İHTİYACINIZ VARSA BU BÖLÜMDEN HER KONUDA ONLINE YARDIM İSTEYEBİLİRSİNİZ.

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
Re: TTNET Adsl
Eski 11-19-2008, 03:03 AM   #16 (permalink)
Moderator

kadirizmastar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 6250
kadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond repute
kadirizmastar Şu anda çevrimiçi  

bende bir zamanlar kablolu tv kullanıyordum. yani evime kadar kablo çekili ancak o zamanlar 256kbps idi ikiside ve 49 ytl idi. gerekli görmediğim için uydu net e geçmemiştim (ozamanlar kablonet di sanırım adı) ama şimdi birazda pişmanlık oldu gibi aslında. ama ttnet şimdilik en iyisi gibi. lostmaze nin dediği gibi ipler ttnet te olduğu sürece diğerlerindeki bağlantı/verim sürekli sabote edilir. şöyle adam akıllı bir telekom gelse de rekabet oluşsa gerçek anlamda. artık o zaman bakarız.

kadirizmastar`s imzasi:
tüm konularım:

[Only registered and activated users can see links. ]

inned dine indallahil islam..
Eski 11-19-2008, 03:31 AM   #17 (permalink)
Administrator

lostmaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 55102
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute
lostmaze Şu anda çevrimiçi  

Adsl alanında ipler TT'nin elinde ancak uydu net'e hiçbir şekilde müdahaleleri olamaz. Çünkü Superonline, Biri yada turk.net hepsi TT network'ü üzerinden hizmet veriyorlar yani bir nevi TT'ye bağımlılar. Ancak uydunet TT network'ü dışında kablolu üzerinden kendi hizmetlerini veriyorlar. Bu güzel birşey ancak tek dezavantajı heryerde kablolu tv hattı yok.

lostmaze`s imzasi:

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Eski 11-20-2008, 01:07 PM   #18 (permalink)
Acemi Er

Konular:
Rep Puan: 10
follow_the_music is on a distinguished road
follow_the_music Çevrimdışı  

ben de ttnet kullanıyorum diğer adsllere de baktım ama bana hepsi hemen hemen aynı gözüktü altyapı zaten telekomun değiştirmeye gerek görmedim açıkcası... çok farklı aman aman bişey sunan yok gene en iyisi ttnet bence
Eski 11-20-2008, 02:54 PM   #19 (permalink)
Albay

karakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 366
karakus İtibar düzeyini kapadı
karakus Çevrimdışı  

Ewt aslında benim şu uydunete kafam yattı ama bulunduğum bölgede kablolu yayın yok görünen o ki tt ye dewam edecez

karakus`s imzasi:
Eski 11-20-2008, 07:06 PM   #20 (permalink)
Tüm General

toprakkokar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 370
toprakkokar İtibar düzeyini kapadı
toprakkokar Şu anda çevrimiçi  

s.a. arkadaşlar
maalesef ttnet tekel durumunda bır wasıtada yolculuk edıyoruz ön koltuk arka koltuk farketmez son durakta herkes iner.ayrıca ttnet harıcı fırmalar emın olun ay sonu fatura gelınce indirimli olan fiyatlarını dengeleyecektır.daha önceki tecrübelerinizden yararlanın derim.ewt maalesef ttnete dewam.gerçi bende ne yapacağımı bilemiyorum

toprakkokar`s imzasi:
. 1
Eski 11-23-2008, 04:21 AM   #21 (permalink)
Tüm General

Elysium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 4591
Elysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond repute
Elysium Şu anda çevrimiçi  

By toprakkokar !!

Alıntı:
bır wasıtada yolculuk edıyoruz ön koltuk arka koltuk farketmez son durakta herkes iner
Kısa Ve Bir okadarda Öz bir Anlatımda Bulundun Walla
Anlayan kişi ne demek istediğini anlamışşştır !!

Elysium`s imzasi:

Clawless
Lawbreaker Elysium...
BaSit biR inSan zaManı nasıL öLdürceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı düşüNüR.!

Eski 11-23-2008, 04:26 AM   #22 (permalink)
Administrator

Konular:
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute

Bu konuda 1-2 özel mesaj gelmiş bunu netleştireyim burada.

Uydunet TTnet altyapısını kullanmıyor. Kendi altyapısını kullanıyor bu sebeple TTnet'ten farklı.

Superonline, Biri, Smile ..vs Bu Adsl firmaları TT'nin altyapısını kullanıyor bu bakımdan TT'den pek farkı yok.

lostmaze`s imzasi:

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Eski 11-23-2008, 04:47 AM   #23 (permalink)
Tüm General

Konular:
Elysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond reputeElysium has a reputation beyond repute

Peki bu kurumlardan Sadece
Ücretler Değişiyo Bunların Alt Yapısı aynı temele Dayanıyosa Bunu neden yapıyolar TTnet Bu kadar uçuk Bir Fiyatla Bize kullandırırken

Elysium`s imzasi:

Clawless
Lawbreaker Elysium...
BaSit biR inSan zaManı nasıL öLdürceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı düşüNüR.!

Eski 11-23-2008, 06:32 PM   #24 (permalink)
Administrator

Konular:

4 ay indirimli kullandıktan sonra onun acısını epeyce çıkarıyorlar bu bakımdan pek zararları olmuyor. TTnet'in başka firmalara adsl portu vermesi mecburi bu konuda herhangi bir engelleme yapamaz. Ancak ne yazık ki TT kaynaklı bu firmalarda sorunlar yaşanabiliyor. Bu durumda millet daha kaliteli diye TTnet'e yönleniyor ancak sorun yine TT kaynaklı diğer firmaları bazen bilerek zor durumda bırakıyor bu durumda işlerine geliyor.

lostmaze`s imzasi:

----

----

----

----

----

----

Eski 11-24-2008, 03:35 PM   #25 (permalink)
Tüm General

Konular:

Enteresann
Sağolasın @lostmaze

Elysium`s imzasi:

Clawless
Lawbreaker Elysium...

Eski 11-27-2008, 12:39 AM   #26 (permalink)
Tüm General

toprakkokar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 370
toprakkokar İtibar düzeyini kapadı
toprakkokar Şu anda çevrimiçi  

tam hatırlamıyorum haberi ancak yeni bir haber -turk telekom rekabet kurulu para cezası kesmiş sırf bu adsl olayları netıcesınde haksız kazanc,we diğer internet servislerine adil dağıtım yapmıyor w.s. diye.
uydunet duydum ama hiç bilgim yok.Birde gsm operatorlerı kablosuz bağlantı sansı werıyo ama o da cok pahalı her ne kadar ö.i.v. ki indirimden sonra ucuzlayacak densede wergı azalır fıyat aynı kalır,değişen pek birşey olmaz.

toprakkokar`s imzasi:
. 1
Cevap Yaz

Seçenekler
Stil

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Yeni cevap yazamazsınız
Eklenti gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık