| ZB Upload Team Neden Kurulmuştur?. | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir ticari karşılık beklemeden 2 seneyi aşkın bir süredir faaliyet gösteriyoruz. Kuruluş amacımız Türk insanının faydalanabileceği kaliteli ve seviyeli bir ortam oluşturmaktı. Şükürler olsun 2 senedir binlerce insana yardımcı olduk ve bu artarak devam edecektir.
Özel hazırlanan çalışmalar ve yapılan uploadlar sadece Türkiyede değil Yabancı insanlar arasındada epey rağbet görmektedir. ZirveWarez kurulduktan sonra 15 günde 5000 tekil 20.000 gösterim aldı. 40 ülkeden giriş oldu bunların arasında çin, hindistan ve tayland kullanıcılarınında olması ayrı olarak beni sevindirdi. Bu aşamadan sonra sadece Türk insanın yararlandığı bir site olmaktan çok herkesin yararlanabileceği çalışmaların yapılması gerektiğini düşünmeye başladım. Bu sebeple paylaşımların daha düzgün daha planlı bir şekilde yapılabilmesi için ZB Upload Team'i kurmaya karar verdim. Upload edilen paylaşımlar Zirve-Board ve ZirveWarez'de yer alacaktır. Bu şekilde hem kendi insanımız hemde yabancı dediğimiz insanlarda bu hizmetten faydalanabileceklerdir. ZB Upload Team. Film, Oyun, Mp3, Program, Eğitim Setleri, Video Upload ...vs her konuda paylaşımları upload edip www.zirve-board.de.tc yada www.zirve-board.us şifresini ekleyerek boardumuzda sunulacaktır. Bunun Yanında... Türkçe ve Yabancı Karma Albümler, Özel Yapım All in one paketler, Portable Programlar, Katılımsız Kurulum CD'leri çalışmaları boardumuzda daha da fazla gerçekleştirilecek hizmetinize sunulacaktır. Tüm Zirve-Board Ailesine Hayırlı Olsun... |
|
![]() |
| Etiketler |
| upload, team, neden, kurulmutur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|