|
|||||||
| Zirve-Board.Net Zirve-Board ile ilgili önerilerinizi bu bölümden iletebilir. Site ilgili bilgileri bu bölümden alabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Music ile ilgili konular bir bolum olabilirmi? | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 10-07-2005
Konular:
Rep Puan: 910
![]() |
Merhaba sevgili yetkili arkadaslar, biliyorsunuz Board acildigindan beri burdayim. Hepimiz birbirimize olan sevgi, saygi ve yardimlarla bir aile gibi geciniyoruz.
Once Boarda gecen tum emekleriniz icin tesekkur ediyor, saygilarimi sunuyorum. Biliyorum, cok zaman harciyorsunuz, arastirma yapiyorsunuz, bizlerle bircok seyleri paylasabilmek icin cok caba harciyorsunuz. Gunluk isleriniz yaninda, birde bizleri memnun etmek icin cok emek veriyorsunuz. Sagolun hepiniz. Bunlar benim ilk tavsiyelerim, daha dogrusu ricam olacak: 1- Music ile konular biraz dagilmis gibi geldi bana. Music ile alakali tun konulari belli bir bolgede toplamaniz mumkunmu acaba? Sarkilar, sarki sozleri, sarkici ve music bilgileri filan... 2- Yeni uyeler, tanisma bolumu ve Ozel gunleri Boardun bas sayfalarina alabilirmisiniz? En altta kalmis artik, ve kaciriyoruz arkadaslarin dogum gununu veya hosgeldin demeyi. 3-Yeni bir CD sundugunuz zaman, yanina parantez icinde 'pop' 'halk music' 'TSM' 'Rock' 'Rap' 'estromantel' filan gibi turunu yazmaniz mumkunmu? 4-Dogum yili olmasa da, dogum ay ve gununu uyelinin isminin altina koyarsaniz, biz de arkadaslarin dogum gununu gorur, kutlariz. Simdi sizin konuyu yazmaniz gerekiyor, cunku biz bilmiyoruz. Anca girip tek tek uyelerin dogum gununu aramamiz lazim 'uyeler' bolumunden. O da aylar alir. 5-3 aydan fazla active olmiyan uyeleri silerseniz, fazla kalabalik kalkar ortadan. 6- Uylerimizin cogu daha cok genc. O yuzden bizim kurallarimizi bilemiyor. Onlari yapilan ilk uyarilarinizi, yada duzeltmelerinizi Boarda degilde onlara ozel mesaj olarak gonderebilirmisiniz? Eger uymazlarsa, o zaman ikinci ihtarinizi istediginiz gibi verirsiniz. Baska bir istedin varmi diyebilirmisiniz :-) Yok, simdilik bu kadar. Yaninda sekerli bir Turk cayi alirdim ama, artik bir dahasina... Simdiden tesekkur ederim ilginiz icin ve bizlere oneri hakki tanidiginiz icin. saygilar, sevgiler... |
|
| Re: Music ile ilgili konular bir bolum olabilirmi? | ![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Megan Önerilerin ve İlgin için teşekkür ederim. Board'un eskilerinden ve ona sahip çıkıp önemseyen birisi olduğunu çok iyi biliyorum. Önerilerine aşağıdaki gibi bir yorum getirdim.
1 - Mp3 hariç diğer müzik bölümlerini tek bir kategoride bir araya toplayabiliriz. 2 - Ben boarda girdiğimde en çok kontrol ettiğim kısım üst taraflardan çok özel günlerin olduğu alt kısımdır. Çünkü yeni açılan veya mesaj yazılan konular sayfanın en altında görüntüleniyor. Yinede bu konuda ne yapılabilir düşüneceğim. 3 - Sunumları elimizden geldiğince Türüne uygun kısımlara yapıyoruz. Türküyse türkü bölümüne enstrumental albümse enstrumental bölümüne Ancak şu varki sunum yapsakta bazen hangi albüm ne tür bilme imkanımız yok. Yinede bu konuda uyarı mesajı yazarız. 4 - Doğum Günü'nü isteyen üyeler ayarlar kısmından profillerinde gösterebilirler bununla ilgili bir kısıtlama yok. Ancak üye Doğum Günümü Gösterme seçeneğini aktif yapmışsa bu kısım ne yazık ki gözükmez. 5 - 3 Aydan fazla aktif üyeleri silmek derken bu kısmı pek anlamadım. Ancak 3 ay siteye girmeyen üyeler dışında 0 mesajı olan üyeleri yakında sileceğim. 6 - Üst kısımda Board Kuralları diye bir bölüm var çoğu üye o kısmı görüyor. Okumak isteyen her şekilde board kurallarını okuyabilir. Ancak okuma ihtiyacı duymayanlarda oluyor 1 kere uyarıyoruz devam ederse banlanıyor. |
|
| Tesekkurler | ![]() |
|
|
#3 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 10-07-2005
Konular:
Rep Puan: 910
![]() |
Sevgili Lostmaze, tek tek aciklama yapmissin onerilerime. Cok tesekkur ederim. Bu da senin profesyonelligini gosteriyor. Hic cevap vermiyebilirdin de... ama verdin.
Evet 3 ay Boarda girmiyen ya da 3 ay hic mesaj yazmiyan uyelerin silinmesinden bahsediyordum. Iyi anlamissin.... Dogum gunlerinin gosterilmesinin uye secenegi oldugunu bilmiyordum. Ben de bir bakayim o zaman. Tekrar tesekkur ederim arkadasim, sagol. |
|
| Re: Music ile ilgili konular bir bolum olabilirmi? | ![]() |
|
|
#4 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 19-03-2008
Konular:
Rep Puan: 4591
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel ve en güsel bi şekılde bırbırnıze yardım amaçlı sorula sormuşsunuz buda Z-B'nın nasıl bır ortamın nasıl bır aile olduğumuzu ortaya sunmaktadır...
@megantortora arkadaşımız dedığı gıbı 6.madde uyarılar Özel Mesajla olursa güsel olurdu...eğerkı şuan-kı halıyle foruma dırek cvp-la uyarı yapılırsa bu kullanıcını rencide olmasına neden olabilirdi....eğerkı Öm sistemı olsaydı; hem kulanıcılar bu durumda hiç şüpesiz düşmekten şüpe duymazlar, ve butür olaylara daha çok dıkkatlı olarak konu açmaları yahut konulara daha düzgün bir şekıllde cvp yazabılırler.... bide şu düşüncemı sizınle paylaşmak istiyorum; Z-B'de açılan konularda Teşekkür butonu geçerli olsaması güsel olurmuydu, eğerkı bu düşünce uygunlansaydı nasıl bır durumla karşıkarşıya kalırdık... ![]() Şimdiden Size Çok TşK.Ederım ![]()
|
|
|
| Konu Elysium tarafından (07-19-2008 Saat 09:49 PM ) değiştirilmiştir.. | |