|
|||||||
| ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: ^^_En iyi antivirüs programı hangisi?_^^ | ![]() |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Re: En İyi Antivirüs Pogramı Hangisi? | ![]() |
|
|
#18 (permalink) |
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: 25-07-2007
Konular:
Rep Puan: 160
![]() ![]() |
ben kaspersky2007 kullanıyorum.
anket sonucunda nod32 çıkmış.tahminimce nod32 yi seçen arkadaşların çoguda bilgisayarı kasmadıgı için seçmişlerdir nod32 yi. doğru kaspersky kasıyor ama güvenliği nod32 den daha iyi. öncelikle virüsü daha bilg. almadan direk tepki veriyor ama nod32 önce alıyor sonra"virus bulundu"diyor. format atmadan önce not32 kullanıyordum ve trojan(truva atı)bulaştı ne yaptımsa nod32 ile temizleyemedim.formattan sonra kaspersyk kurdum ve int.dolaşırken yaklaşık 30-40 kere trojan tehditi ile karşılastım ama hiçbiri de bilgisayara sızamadı. benim favorim kaspersky teşekkürler... |
|
|
|
#23 (permalink) | |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Kaspersky iyidir ama nod32 içeri alıyor sonra tepki veriyor demişsin. Böyle birşey yok ama nod32 eğer girmek istedigin sitede trojan ..vs ne varsa sana bu dosya trojanlı diye uyarı verir yani ulaşmadan önler ayrıca dosya indiriyorsun eğer dosyada virüs tespit ederse download ı keser ve sana uyarı mesajı verir. Bu konuda insanlar yanlış bilgilenmesin
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
Acemi Er
![]() Üyelik tarihi: 23-04-2007
Konular:
Rep Puan: 80
![]() |
nod 32'de false pozitive yani normal file'ları veya procesleri virüs vaya trojan olarak algılama daha yüksek, dolayısıyla system için gerekli bir dosyyı silebilirsiniz istemeyerek. Nod 32'nin Kasperskiye iki konuda üstünlüğü var : hız ve proaktif reaksyon. Ama totale bakar isk Kapersky daha kullanışlı bir seçim.
Ayrıca farklı bir şey denemk isteyen var ise iki program daha önerebilirim :Avira ve GDATA İnternet security. |
|
|
|
#27 (permalink) | |
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: 26-01-2007
Konular:
Rep Puan: 920
![]() |
Alıntı:
Buyrun [Only registered and activated users can see links. ] |