|
|||||||
| ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirdiniz? | ![]() |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Re: Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirsiniz???? | ![]() |
|
|
#16 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 27-03-2006
Konular:
Rep Puan: 6250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk oyumu mhp ye vermiştim. son oyumuda chp ye. ama şimdi seçim olsa;
bazen abüs kesit kelimelerle yada benim tersim taraf konuşsada Türkiye'deki birçok şeyi değiştirdiği için sanırım akp ye verirdim. adamlar çalışıyorlar. şimdi hakkını vermek lazım. haa süperler mi? hiçkimsenin mükemmel olamayacağı gibi onlarında birçok kusurları var. sanırım bu seçimlerde yine akp kazanır. umarım şimdi yaptıklarını değiştirmez yada devam ettirirler.
|
|
|
|
#18 (permalink) |
Tuğgeneral
![]() Üyelik tarihi: 24-05-2006
Konular:
Rep Puan: 120
![]() |
7 Şehit cenazesi varken bir il eğlencesine giden , işçiye ve çalışana hakketiği parayı ödemeyen , işine gelince halkım işine gelmeyince al ananı git diyen birine oy vermeyeceğim kesindir.Bir insan bu kadarda ABD ve AB'nin kölesi olamaz.Oyum kesinlikle ama kesinlikle TKP ye gider hiç düşünmeden..benim görüşüm bu..
|
|
|
|
#19 (permalink) |
Acemi Er
![]() Üyelik tarihi: 16-09-2006
Konular:
Rep Puan: 10
![]() |
Oyumu hiç suphesiz MHP ye verirdim. akp diyen arkadaslarada sasiyorum AB nin elini etegini open bi insana, SEHITLER hiç umrunda olmayan birine....... nasil oy vermeyi dusunurler anlayamiyom. Dogrusu ben bunlarin TÜRK olmalarindan suphe duyuyorum.
|
|
|
|
#21 (permalink) |
Asteğmen
![]() |
mastor düşüncelere saygılı olmak lazım ben eski mhplilerdenim ama ne oldu meclise girdik ecevite yalakalık yaptılar hiç varlıklarını bile gösteremediler ben o partiyi tutmam o zamanda terör olayları vardı asamayanlardan biride mhp lidir. bunu uzatmaya gerek yok düşüncelere saygılı olalım
|
|
|
|
#22 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[GLOW=red]Kimse bir insanı işine geldiğinde Türk işine gelmediğinde Türk değil diye adlandıramaz. İlla senin dediğin partiye oy veren mi Türk olacak. Her parti zamanında aynı şeyler oldu değişen adlardı sadece herkesin fikirlerine saygı duyup yazacaksak ona göre cevaplar yazalım.[/GLOW]
|
|
|
|
#28 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 24-07-2006
Konular:
Rep Puan: 180
![]() ![]() |
aslında oyumu saadet partisine vermek isterdim ama malesef aktif olarak hiç bir şey yapmıyorlar..yapmaya çalıştıklarında da bazı kesimler şeriat geliyor diye korkuyla yerlerinden fırlayarak ona buna saldırıyorlar..her neyse
oyumu AKP ye vericem inşaAllah... muhalefet partilere gelince çok merak ediyorum acaba bu ülke için ne yapmayı planlıyorlar? benim anladığım kadarıyla müslümanları bu ülkeden sürmeyi planlıyorlar...acaba kendileri hangi dinden? Neyse allah'a şükürler olsun ki bu vatan henüz onların eline geçmiş değil... bizde varız bizde yaşıyoruz
|
|