Geri Gt   Zirve-Board - Kaliteli Paylaşım, Dostluk ve Yardımlaşma Platformu > Forum > ..:::| GENEL BÖLÜMLER |:::.. > ZİRVE GENEL ANKETLER

ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz.

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır?
EVET 18 47.37%
HAYIR 14 36.84%
iLGILENMIYORUM / FIKRIM YOK 7 18.42%
Çoklu Seçilebilen Anket Katılımcı sayısı: 38. Bu ankette oy kullanamazsınız

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır?
Eski 06-12-2007, 02:32 AM   #1 (permalink)
Kidemli Üye

*°*Dream_Girl*°* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 230
*°*Dream_Girl*°* has a spectacular aura about*°*Dream_Girl*°* has a spectacular aura about*°*Dream_Girl*°* has a spectacular aura about
*°*Dream_Girl*°* Çevrimdışı  

Emelin son albumunde " eglenilecek kizlar var evlenilecek kizlar var "sarkisi yeni bi polemigi ortaya çikardi ...

Sizce ne kadar dogru ? bole birsey mumkun mu ? bole ayirt edilmeli mi ?

Yorumlarinizi bekliyorum ...

*°*Dream_Girl*°*`s imzasi:
Re: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır?
Eski 06-12-2007, 11:20 AM   #2 (permalink)
Kidemli Üye

queen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 5040
queen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond repute
queen Çevrimdışı  

böyle bir polemik zaten vardı emel in bu albümü çıkarması polemiği tekrar canlandırdı ewt erkekler(genelleme yaptım hepsi değil =)) ewlenicekleri kızda bekaret ararlar ew kızı olsun ağırbaşlı olsun vs. isterler ailesini bile araştırırlar fakat diğerleriyle zaman geçirir ve eğlenirler

queen`s imzasi:
frozen inside without your touch without your love darling only you are the life among the dead
Eski 06-12-2007, 06:25 PM   #3 (permalink)
Binbaşı

Konular:
Rep Puan: 0
dilemin_sevda İtibar düzeyini kapadı
dilemin_sevda Çevrimdışı  

kesinlikle queen hakli erkekler evlenecek kizlarin agir basli ev kizlari olsun isterler. erkeklerin yorumlari cok merak ediyoruma acikcasi..
Eski 06-12-2007, 09:24 PM   #4 (permalink)
Administrator

lostmaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 55102
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute
lostmaze Şu anda çevrimiçi  

Güzel bir polemik konusu dream_girl tebrik ederim sanırım ben İlgilenmiyorum - Fikrim yok şıkkını işaretleyeceğim :)

lostmaze`s imzasi:
[Only registered and activated users can see links. ]

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Eski 06-12-2007, 09:47 PM   #5 (permalink)
Kidemli Üye

Karix42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 410
Karix42 is just really niceKarix42 is just really niceKarix42 is just really niceKarix42 is just really niceKarix42 is just really nice
Karix42 Çevrimdışı  

[GLOW=silver]Bana göre evLeniLecek kız iLe eğLeniLecek kız ayrıdır, çevremde, girdiğim ortamLarda çok çeşit kız tanıdım hepsi 06 yaş grubunda ki çocuk gibiLer tabi ki kaLkıp öyLe biriyLe evLeniLmez herhaLde Ağır başLı ev kızLarı konusuna geLirsek tabi ki her kezin kendine göre yaşam hayat tarzı kuraLLarı vardır[/GLOW]

Karix42`s imzasi:
HerKezin Hakkımda BiLdiği Benim BiLmeSini İStediğimdir...!!!
Eski 06-13-2007, 06:06 PM   #6 (permalink)
Super Moderator

Ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 210
Ates has a spectacular aura aboutAtes has a spectacular aura aboutAtes has a spectacular aura about
Ates Çevrimdışı  

İnsan eğlendiği kişiyle niye evlenmesin yada evlendiği kişiyle niye eğlenmesin ?Bunu illa kullanma manasında düşünürsek öylede saçma böylede. Kimin insiyatifine kalmış tek başına seçim yapmak
Eski 06-14-2007, 12:21 AM   #7 (permalink)
Tüm General

Konular:
Rep Puan: 60
Beyaz Bayrak İtibar düzeyini kapadı
Beyaz Bayrak Çevrimdışı  

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Ates
İnsan eğlendiği kişiyle niye evlenmesin yada evlendiği kişiyle niye eğlenmesin ?Bunu illa kullanma manasında düşünürsek öylede saçma böylede. Kimin insiyatifine kalmış tek başına seçim yapmak

Eski 06-14-2007, 04:26 AM   #8 (permalink)
Kidemli Üye

*°*Dream_Girl*°* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 230
*°*Dream_Girl*°* has a spectacular aura about*°*Dream_Girl*°* has a spectacular aura about*°*Dream_Girl*°* has a spectacular aura about
*°*Dream_Girl*°* Çevrimdışı  

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : lostmaze
Güzel bir polemik konusu dream_girl tebrik ederim sanırım ben İlgilenmiyorum - Fikrim yok şıkkını işaretleyeceğim :)
e ilgileneydin Lostmaze fikrin olaydi yane

Polemik guzel dedin sen sole bakem fikrini bekliyoruz yanii

*°*Dream_Girl*°*`s imzasi:
Eski 06-14-2007, 05:05 AM   #9 (permalink)
Tüm General

Konular:
Rep Puan: 331
narsist1956 İtibar düzeyini kapadı
narsist1956 Çevrimdışı  

Erkeklerin %80i bu konuya cevap vermeyi tehlikeli bulacaktır *°*Dream_Girl*°*

Bence kızların hepside doğumlarından itibaren evlenilecekler kategorisindedir ve maalesef sonradan eğlenilecekler durumuna düşürülürler...

Ama bu iki bölüme girmeyen apayrı bir kız gurubu daha vardır ki onlar kendileri eğlenirler
Eski 06-14-2007, 07:09 AM   #10 (permalink)
Onbaşı

Konular:
Rep Puan: 10
Onur İtibar düzeyini kapadı
Onur Çevrimdışı  

Evlenilecek kızlar eğlenilecek kızlar diye ayrım yoktur. Bu ayrımı yapan zihniyetlerin zaten niyeti bellidir, tabiri caizse çalacağı camiye kılıf uydurmak ! Artık kadınların bu tür kılıflara tahammülü kalmadı. Çünkü her gecen gün biraz daha kendini yenileyen bir kadın cinsi ile karşı karşıya artık erkek milleti... Ayrıca şu da bir gerçektir aslında erkek cinsinin görmek istemediği... "Seçim her zaman kadınların elindedir... Kadın isterse eger erkek eglenir, kadın isterse eger erkek evlenir"
Eski 06-14-2007, 10:56 AM   #11 (permalink)
Kidemli Üye

suseliz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 990
suseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to beholdsuseliz is a splendid one to behold
suseliz Çevrimdışı  

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Onur
Evlenilecek kızlar eğlenilecek kızlar diye ayrım yoktur. Bu ayrımı yapan zihniyetlerin zaten niyeti bellidir, tabiri caizse çalacağı camiye kılıf uydurmak ! Artık kadınların bu tür kılıflara tahammülü kalmadı. Çünkü her gecen gün biraz daha kendini yenileyen bir kadın cinsi ile karşı karşıya artık erkek milleti... Ayrıca şu da bir gerçektir aslında erkek cinsinin görmek istemediği... "Seçim her zaman kadınların elindedir... Kadın isterse eger erkek eglenir, kadın isterse eger erkek evlenir"
onura katılıyorum

suseliz`s imzasi:
"Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler"
Eski 06-14-2007, 02:49 PM   #12 (permalink)
Tuğgeneral

Konular:
Rep Puan: 1880
lordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant futurelordokan has a brilliant future
lordokan Çevrimdışı  

Öyle bir ayrım yoktur fakat erkeklerinde bir suçu yoktur.Çünkü eğlenilecek kız kategorisine giren kızlar o kategoride olmayı kendileri seçiyolar.Tabiri caizse kuyruk sallama hesabı.Zorla bir kızla eğlenilemezki.

Benim fikrim bu tabiki
Eski 06-17-2007, 08:07 PM   #13 (permalink)
Onbaşı

lias26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 0
lias26 İtibar düzeyini kapadı
lias26 Çevrimdışı  

arkadaş olursun anlaşamazsın ayrılırsın anlaşırsan evlenirsin böyle saçma bir kategori olmaz katılmıyorum şarkının sözlerini de saçma buluyorum...
Eski 06-21-2007, 03:06 AM   #14 (permalink)
Tüm General

uygar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 1040
uygar has much to be proud ofuygar has much to be proud ofuygar has much to be proud ofuygar has much to be proud ofuygar has much to be proud ofuygar has much to be proud ofuygar has much to be proud ofuygar has much to be proud of
uygar Şu anda çevrimiçi  

bence eğlenilecek ve evlenilecek kızlar vardır.eğlenmek için beraber olduğun kızla bir gelecek hayali kurmazsın ve onu kaybetmektende korkmazsın. çogunlukla cinselliğe ve eğlenceye dayalı bir birliktelik yaşarsın. öyle kızları ailenle tanıştıramazsın ve ilişkiyi çok fazla uzatmazsın. ama evlenilecek kızlar eşin olarak düşündüğün evlendiğinde boynunu eğdirmeyecek birisi olmalı. her erkek evleneceği kızın ilk aşkı, her kız evleneceği erkeğin son aşkı olmak ister.

uygar`s imzasi:
Hiçbir zaman gökten gül yağmaz. daha çok gül istersek, daha çok fidan dikmemiz gerekir.