Geri Gt   Zirve-Board - Kaliteli Paylaşım, Dostluk ve Yardımlaşma Platformu > Forum > ..:::| GENEL BÖLÜMLER |:::.. > ZİRVE GENEL ANKETLER

ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz.

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır?
EVET 18 47.37%
HAYIR 14 36.84%
iLGILENMIYORUM / FIKRIM YOK 7 18.42%
Çoklu Seçilebilen Anket Katılımcı sayısı: 38. Bu ankette oy kullanamazsınız

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
Re: Evlenilecek kızlar ayrı, eğlenilecek kızlar ayrı mıdır?
Eski 06-22-2007, 01:30 AM   #16 (permalink)
Kidemli Üye

leopard_303 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 590
leopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to all
leopard_303 Çevrimdışı  

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : queen
böyle bir polemik zaten vardı emel in bu albümü çıkarması polemiği tekrar canlandırdı ewt erkekler(genelleme yaptım hepsi değil =)) ewlenicekleri kızda bekaret ararlar ew kızı olsun ağırbaşlı olsun vs. isterler ailesini bile araştırırlar fakat diğerleriyle zaman geçirir ve eğlenirler

e ablasim kizlarda ole degilmi evlencegi erkekte sadakat ararlar saflık ararlar para araralar eglenecekleri erkek ise ortam cocugu matrak cool biri olsun isterler yalanmı kizlarda erkeklerde bole yanlismiyim ?

leopard_303`s imzasi:
Anakart: Asustek P5GCMX 945GC DDR2 VGA+Lan+Sata2 16X
İşlemci: İntel Pentium4 3.20 Ghz
Ram: kingston 1024mb
Ekran Kartı: NVIDIA Ge-force 8800gt 256/512
Ses Sistemi : Logitech 4+1 (ubwoofer-amfi comb.)
Mönitör : Dell 19'' Lcd 1460x1270min.
Oyun Konsulu : Microsoft Side Winder direksiyon pedal seti
Eski 06-22-2007, 04:03 AM   #17 (permalink)
Kidemli Üye

queen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 5040
queen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond repute
queen Çevrimdışı  

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : leopard_303
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : queen
böyle bir polemik zaten vardı emel in bu albümü çıkarması polemiği tekrar canlandırdı ewt erkekler(genelleme yaptım hepsi değil =)) ewlenicekleri kızda bekaret ararlar ew kızı olsun ağırbaşlı olsun vs. isterler ailesini bile araştırırlar fakat diğerleriyle zaman geçirir ve eğlenirler

e ablasim kizlarda ole degilmi evlencegi erkekte sadakat ararlar saflık ararlar para araralar eglenecekleri erkek ise ortam cocugu matrak cool biri olsun isterler yalanmı kizlarda erkeklerde bole yanlismiyim ?
Doğrusun ;)

queen`s imzasi:
frozen inside without your touch without your love darling only you are the life among the dead
Eski 07-17-2007, 05:47 PM   #18 (permalink)
Kidemli Üye

merican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 180
merican has a spectacular aura aboutmerican has a spectacular aura about
merican Çevrimdışı  

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Onur
Evlenilecek kızlar eğlenilecek kızlar diye ayrım yoktur. Bu ayrımı yapan zihniyetlerin zaten niyeti bellidir, tabiri caizse çalacağı camiye kılıf uydurmak ! Artık kadınların bu tür kılıflara tahammülü kalmadı. Çünkü her gecen gün biraz daha kendini yenileyen bir kadın cinsi ile karşı karşıya artık erkek milleti... Ayrıca şu da bir gerçektir aslında erkek cinsinin görmek istemediği... "Seçim her zaman kadınların elindedir... Kadın isterse eger erkek eglenir, kadın isterse eger erkek evlenir"

onurun söylediklerine katılmakla birlikte bir şey daha eklemeden geçemicem:)
kızlar eğlenilecek yada evlenilecek diye ayrılıyorlarsa ve erkeklerde buna eyvallah diyosa burda erkeklerinde sorumlulukları ortaya çıkıyor...illa eğlenilecek kız die gönlünü eğlendirmesimi lazım...e bu durumda eğlenilecek erkekler ve evlenilecek erkeklerde ortaya çıkıyo kusura bakmayın ama

şahsen ben hayatını şurda burda karı kız peşinde geçiren erkekle evlenmek istemem.bu durumda bu erkek benim için evlenilecek erkek kategorisinde olmuyo..bilmem anlatabildim mi?
Eski 11-28-2007, 06:55 PM   #19 (permalink)
Tüm General

mltm55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 130
mltm55 İtibar düzeyini kapadı
mltm55 Şu anda çevrimiçi  

Hayatımda böyle saçma şey duymadım.. Kim, hangi hakla kime "eğlenilecek ya da evlenilecek" sıfatını yapıştırabilir.. Bunun bir kıstası, kullanma kılavuzu mu var.. Bunu düşünen hangi erkeğin yanında aklı başında bir bayan durabilir...

Haa... amma fesatsın meltem aklına kötü şeyler getirdin diye arkadaşlara da şöyle bir cevabım var... Arkdaşlarrr.... siz siz olun EĞLENEMEYECEĞİNİZ biriyle sakın ola EVLENMEYİN!!! Kukuman kuşu gibi bakışmakla ömür geçmezzzz...
Eski 11-28-2007, 10:21 PM   #20 (permalink)
Çavuş

bosphorus334 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 50
bosphorus334 will become famous soon enough
bosphorus334 Çevrimdışı  

Alıntı:
Onur´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Evlenilecek kızlar eğlenilecek kızlar diye ayrım yoktur. Bu ayrımı yapan zihniyetlerin zaten niyeti bellidir, tabiri caizse çalacağı camiye kılıf uydurmak ! Artık kadınların bu tür kılıflara tahammülü kalmadı. Çünkü her gecen gün biraz daha kendini yenileyen bir kadın cinsi ile karşı karşıya artık erkek milleti... Ayrıca şu da bir gerçektir aslında erkek cinsinin görmek istemediği... "Seçim her zaman kadınların elindedir... Kadın isterse eger erkek eglenir, kadın isterse eger erkek evlenir"
işte cevap bu

bosphorus334`s imzasi:
Başarı yolunda sürat, isteğin şiddeti kadardır
Eski 12-10-2007, 11:54 PM   #21 (permalink)
Yüzbaşı

06yolcu19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 280
06yolcu19 is a jewel in the rough06yolcu19 is a jewel in the rough06yolcu19 is a jewel in the rough
06yolcu19 Şu anda çevrimiçi  

benim fikrim hayır ama bana göre.belki size biraz saçma gelebiir ama bence bekret istersen bi kızdan evlenirken,senin de onu haketmen gerekir(anlaşılır sanırım dahada açmaya gerek yoktur) ötesi zaten tartışılmıyor.
Eski 01-07-2008, 12:26 AM   #22 (permalink)
Üstteğmen

hell_lord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 790
hell_lord İtibar düzeyini kapadı
hell_lord Çevrimdışı  

bence ayrıdır

hell_lord`s imzasi:
Eski 06-27-2008, 06:13 AM   #23 (permalink)
Tüm General

toprakkokar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 370
toprakkokar İtibar düzeyini kapadı
toprakkokar Şu anda çevrimiçi  

Eğlenilecek kızların ewde kaldığı görülmüşmü?saçma.Sadece insanların bulundukları ortamdaki değerlendirmeleri bunlar.Erkekte o ortamdaysa o zaman oda eğlenilecek erkek olmazmı?
Eski 07-02-2008, 03:05 PM   #24 (permalink)
KorGeneral

glfm18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 230
glfm18 İtibar düzeyini kapadı
glfm18 Çevrimdışı  

Alıntı:
Onur´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle

doğru söze ne hacet!

glfm18`s imzasi:
BEN FELEĞE NEYLEDİM; BANA BİLDİĞİNİ EYLER
Eski 09-23-2008, 08:30 PM   #25 (permalink)
Çavuş

tokgoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 20
tokgoz is on a distinguished road
tokgoz Çevrimdışı  

Maalesef bu konuyu buralara kadar kızlarımız kendileri taşıdı ve kurunun yanında yaşta yanıyor...
Eski 10-30-2008, 06:13 AM   #26 (permalink)
Er

Konular:
Rep Puan: 10
begonya26 is on a distinguished road
begonya26 Çevrimdışı  

Alıntı:
lordokan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Öyle bir ayrım yoktur fakat erkeklerinde bir suçu yoktur.Çünkü eğlenilecek kız kategorisine giren kızlar o kategoride olmayı kendileri seçiyolar.Tabiri caizse kuyruk sallama hesabı.Zorla bir kızla eğlenilemezki.

Benim fikrim bu tabiki
katılıyorum
Cevap Yaz

Etiketler
evlenilecek, kzlar, ayr, elenilecek, mdr

Seçenekler
Stil

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Yeni cevap yazamazsınız
Eklenti gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz