|
|||||||
| ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| En Güzel Aşk Şarkısı Hangisi? | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 06-07-2006
Konular:
Rep Puan: 5040
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En Güzel Aşk Şarkısı Hangisi?
yalın günaydın
funda arar camdan kalp ışın karaca tutunamadım Blue-I Can't Breath easy İvan Mikulic-You Are The only One Burak Kut-Bebeğim :( Evanescence-My İmmortal Yalın-Günaydın Ferda Anıl Yarkın-Sonuna Kadar Beyaz Onluk-Son Defa Celine Dion-Because You Loved Me Nev - Sen Gibi Haluk Levent zor aşk Emre Altuğ - Gözün Aydın Yar Işın karaca yetinmeyı bılırmısın FERDA ANiL YARKIN SONUNA KADAR Demir Demirkan /Kahbe Demir Demirkan - Belki Gülay - cesaretin varmı aşka leman sam - gül güzeli burak kut - bebeğim sezen aksu - biliyorsun sezen aksu-geri dön suat suna- UNUTAMADIM ebru gündeş- tanımam senden başka ışın karaca - sen gittin mi ben ölürüm nev mühürlü kaderim Yaşar - Kadınım GOKHAN KIRDAR - yerıne sevemem sezen aksu-adı bende saklı levent yüksel-medcezir kayahan-odalarda ışıksızım levet yüksel->kadınım,karaağaç sezen aksu->Firuze,geri dön,gidiyorum,istanbul,Belalım,vazgeçtim ışın karaca-> yetinmeyi bilir misin Zerrin özer->O YAz,son mektup Feridun düzağaç->LAVİNİA,alev alev gece yolcuları->unut beni Tarkan->ikimizin Yerine leman sam->rüzgar,anladım,gönül fikret kızılok->bu kalp seni unutur mu bon jovi all about lovin you soner arıca - deniz gözlüm fikret kızılok - gönül ich habe genug Düş Sokağı Sakinleri - Sevdan Bir Ateş Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca Barış Manço - Kol Düğmeleri Barış Manço - Unutamadım the cranberries - no need to argue 3 Doors Down- Here Without You Babe çelik - dilberim toni braxton - un break my heart grup dus - gel etme düş sokağı sakinler -- ayrılık leman sam - kıyamam sana the calling - Wherever you will go ve daha birçoğu... Görüşlerinizi Bekliyorum... |
|
|
| Konu queen tarafından (02-13-2008 Saat 07:03 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| Selam: Selam: En Güzel Aşk Şarkısı Hangisi? | ![]() |
|
|
#6 (permalink) |
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: 13-07-2007
Konular:
Rep Puan: 10
![]() |
So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain
cehennemden cenneti, acılar içinden mavi gökyüzünü anlatabileceğini mi düşünüyorsun? Can you tell a green field from a cold steel rail? soğuk çelik raylardan yeşil çayırları anlatabilir misin? A smile from a veil? bir maskeden gülümsemeyi? Do you think you can tell? anlatabileceğini düşünüyor musun And did they get you to trade your heroes for ghosts? ve sana kahramanlarınla hayaletleri takas ettirdiler mi? Hot ashes for trees? ağaçlarla sıcak külleri? Hot air for a cool breeze? Sıcak hava ile soğuk bir esintiyi? Cold comfort for change? bozuk para olarak soğuk komfor verdiler mi? And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage ve kafesteki başrol için savaştaki sıradan rolü değiştin mi? How I wish, how I wish you were here. burda olmanı ne çok isterdim We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, biz sadece balık kabında yüzen iki kayıp ruhuz, yıllar boyunca Running over the same old ground hep aynı yüzeyde koşan What have you found? The same old fears. ne buldun? aynı eski korkuları mı? |
|
| Re: En Güzel Aşk Şarkısı Hangisi? | ![]() |
|
|
#10 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 04-08-2007
Konular:
Rep Puan: 311
![]() |
Aşkın Tuna - Sessiz Telefon
Kendi kendimle konuştum yollarda Dilime cezalar verdim Acılar içimde kök saldı Belki sen beni çoktan affettin Gururumla bütün meselem Sevginden vazgeçmiş değilim Zamana bıraktım her şeyi Ne sözler verdim, yeminler ettim Sevda yaman Başa gelmiş bir kere Ellerim kırılsın yine dayanamadım Oysa hiç aramayacaktım Hasretim vurgun yemiş gecelerde Belki ürktün, belki korktun Belki çok zamansızdı Beni affet O sessiz telefonları eden bendim Ağlama ne olur sen Acıyı gel bende gör Elveda derken sana İsyanım var olanlara Seninle olduğum gün Kopamam bir kez daha Bilirsin çok çılgınım Bir sana kıyamadım Üzülme üzülme Unutmam ayrılık var diye Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende Üzülme üzülme Seni ağlarken görmek Zordur gönlüme Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende |
|