|
|||||||
| ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Mor ve Ötesi Eurovision'da başarılı olur mu? | ![]() |
| Evet; Başarılı Olur ve İlk 10'a Girer |
|
85 | 46.20% |
| Hayır; Başarısız Olur ve İlk 10'a Bile Giremez |
|
99 | 53.80% |
| Katılımcı sayısı: 184. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Re: Sizce Mor ve Ötesi Eurovision'da başarılı olur mu? | ![]() |
|
|
#16 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 19-09-2005
Konular:
Rep Puan: 30
![]() |
Finlandiyalı grup gibi canavar kostümleri giyerlerse başarılı olurlar bu iş show işi ama mor ve ötesi bunu yapamaz onların müziklerinin güzelliği şarkı sözlerinde ama Türkçe sonuçta kimse anlamaz yani başarı zor
|
|
|
|
#18 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 10-07-2005
Konular:
Rep Puan: 910
![]() |
Bence ilk 10 giremezler. Turkce soylemeleri de cok yanlis olacak. Ingilizce dunya dili oldugu icin hemen hemen herkes anlar. Insan dilini bildigi bir sarkiyi daha zevkle dinler. Bir arkadasimiz 'Bizimkilerde İngilizce Söylüyorlar . Bize Kimbilir Ne kadar Çok Gülüyorlardır'. dedi. Cok guzel soyledi. Bircok sanatci Ingilizce soyleyince gercekten cok komik geliyor bize. Keske bircok sanatci Turkce disinda sarki soylemese. Gercekten komik oluyor. Ama uluslararasi bir yarismada Ingilizce okumak lazim. Bunun icin de cok calismalari gerek tabi. Sertab Erener "Everyway that I can' sarkisini cok guzel okudu. Benim arkadaslarim severek dinliyor onun Ingilizce sakilari. Athena Eurovision sarkisi da guzeldi. Tabi biraz aksan vardi, ama gulunc olacak kadar degil. Biz onu da zevkle dinliyoruz.
Ben cok isterim Turkiye basarili olsun. Ama yok, Turkce sarkiyla olmaz. bir yil Rock sarki kazandi diye hemen Turkiye simdi rock hazirliyacak, hem de Turkce. Taklitle hic olmaz. Yine de basarilar dilerim Turkiye. |
|
|
|
#19 (permalink) | |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 06-07-2006
Konular:
Rep Puan: 5040
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Aynen katılıyorum kardeşim
![]() |
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: 19-09-2005
Konular:
Rep Puan: 10
![]() |
Alıntı:
Avrupanın popüler kültürü rock diyorsun ama türk rock müziğiyle avrupa rock müziği aynı mı çok büyük fark var bunu dinleyen herkes bilir mor ve ötesini çok dinledim merak edilecek birşey yok bu kesin Şu da unutulmamalı 2007 eurovision da 9 tane rock grup katıldı ama başarız oldular sonu çok açık başarısızlık |
|
|