|
|||||||
| ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Üniversitelerde Sizce Türban Serbest Olmalı mı? | ![]() |
| Evet, Serbest Olmalı; |
|
130 | 49.62% |
| Hayır, Serbest Olmamalı; |
|
112 | 42.75% |
| Serbest Olsada Olur, Olmasada, Farketmez; |
|
20 | 7.63% |
| Katılımcı sayısı: 262. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Üniversitelerde Sizce Türban Serbest Olmalı mı? | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Akp ile Mhp türbanın üniversitelerde serbest kalması konusunda anlaşmaya vardılar. Zirve-Board olarak siyaseti pek sevmeyiz fakat bu sıralar Türkiye'de en çok tartışılan bir konu olduğu için bu anketi açtım. Ancak siyasi konulardan insanların birbirini kırmasını istemiyorum bu sebeple lütfen insanları üzecek yorumlardan kaçınalım.
|
| Re: Üniversitelerde Sizce Türban Serbest Olmalı mı? | ![]() |
|
|
#3 (permalink) |
Administrator
Konular:
Arkadaşlar yapılan tüm yorumları üzülerek sildim. Çünkü insanların birbirini kırıcı yorumlar yapacağını tahmin ediyordum. Bu yüzden bu anketi açarken çok düşünmüştüm. Herkesin görüşü değerlidir ancak birbirini kırıcı yorumlara girildiği zaman müdahale etmek zorundayım.
|
|
|
#5 (permalink) |
Administrator
Konular:
Yaptığın açıklama doğru veya yanlış başka insanları rahatsız ediyorsa, Bir yandan diğer insanların açıklamaları seni rahatsız ediyorsa bu durumda bir sorun var demektir. Doğru ve Yanlışı konuşmuyorum ama önemli olan saygılı bir ortamda ne düşündüğümüzü belirleyebilmektir. Çünkü biz siyasetten uzak duruyoruz boardumuzda siyaset yapılmasına yönetim olarak izin vermiyoruz. Fakat çok tartışılan ülke gündeminde olan olaylarıda üyelerimizin düşüncelerini saygı çerçevesinde öğrenmek istiyoruz. Bu bakımdan tüm mesajları sildim. Önemli olan düşünceye olan saygı değildir. Önemli olan İnsana saygıdır.
|
|
|
#7 (permalink) |
Administrator
Konular:
Semih şikayet yok. Zaten yukarıda yazdığım gibi herkesin düşüncesine saygılıyız. Fakat hiçbirşey iki insanın birbirini kırmasına değmez. Çünkü herkes yine düşündüğünü haklı görecektir ve bu böyle sürüp gidecektir. Eğer tartışma ortamı olursa bu herkesi üzer ve bunaltır. Bu bakımdan bu konuda yorum yapılmamasını rica ettim. Senin ile alakalı bir durum yok
|
|
|
#9 (permalink) |
Er
![]() Üyelik tarihi: 31-01-2008
Konular:
Rep Puan: 40
![]() |
Arkadaşlar tartısmaya gerek bıle yok mademkı o sekılde dusunenler var referanduma gıdılır ve sonuca gore hareket edılır GÜL cumhurbaskanı olamaz dıyenlerı referandumdan sonra gorduk kedı gıbı oldular sımdıde bu konuya ıtıraz edıyorlar sacma bısey halkımızın en asagı %60 ı basortusu takarken neden yasak olsun ku unıversıtede okuyorum ben su anda nasılkı mını etekle gelene kımse bırsey dıyemıyorsa ozgurluk varsa basortusu ıle gelenede kımse karısamaz mademkı ozguruz burası bı demokrası ulkesı kımsenın buna laf soylemeye hakkı yok!!!!
|