Geri Gt   Zirve-Board - Kaliteli Paylaşım, Dostluk ve Yardımlaşma Platformu > Forum > ..:::| GENEL BÖLÜMLER |:::.. > ZİRVE GENEL ANKETLER

ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz.

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sigara içiyor musunuz?
Hayır İçmiyorum 19 59.38%
Evet İçiyorum 11 34.38%
İçerdim 2 6.25%
Diğer 0 0%
Katılımcı sayısı: 32. Bu ankette oy kullanamazsınız

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
Sigara içiyor musunuz?
Eski 02-13-2008, 09:58 PM   #1 (permalink)
Moderator

shark41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 1640
shark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant future
shark41 Şu anda çevrimiçi  
Question Sigara içiyor musunuz?

Sigara içseniz bile lütfen çekinmeyin paylaşın...

shark41`s imzasi:

[Only registered and activated users can see links. ]

Re: Sigara içiyor musunuz?
Eski 02-14-2008, 02:15 PM   #2 (permalink)
Çavuş

Drafter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 60
Drafter İtibar düzeyini kapadı
Drafter Çevrimdışı  
Thumbs up

Ağzıma sürmedim daha.
Eski 02-19-2008, 08:48 PM   #3 (permalink)
Yarbay

beyaz_isik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 400
beyaz_isik is just really nicebeyaz_isik is just really nicebeyaz_isik is just really nicebeyaz_isik is just really nicebeyaz_isik is just really nice
beyaz_isik Çevrimdışı  

walla ben içmioorum imem de
Eski 02-20-2008, 03:31 AM   #4 (permalink)
Kidemli Üye

Karix42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 410
Karix42 is just really niceKarix42 is just really niceKarix42 is just really niceKarix42 is just really niceKarix42 is just really nice
Karix42 Çevrimdışı  

Bırakmayı sayısız kez denedim ama olmadı hala devam ediyorum

Karix42`s imzasi:
HerKezin Hakkımda BiLdiği Benim BiLmeSini İStediğimdir...!!!
Eski 02-20-2008, 10:48 PM   #5 (permalink)
Moderator

kadirizmastar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 6250
kadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond repute
kadirizmastar Şu anda çevrimiçi  

sigaranın adından bile nefret eden biri olarak asla;
1) cebimde taşıyıp yorulmaya niyetim yok, (her ne kadar ağırlık verdiğini ilerde anlayacaksınız)
2) bedava verseler almayacağım halde ayda yüzlerce ytl vermeye niyetim yok (sigara bağımlılık yapıcı maddedir. para bulamazsan belkide çalmaya bile yeltenirsin)
3) ciğerimi kirletim kıvranarak ölmeye niyetim yok (sadece kanser değil birçok hastalık belli bir bağımlılık yapıcı madde yüzünden çıkmış ve tahmin ettiğinizden daha çok acı yaşayacağınızı sadece bunu görenler bilir. babam 6 ay boyunca kıvranarak can verdi. ben bunun yüzünden çalmadığım kapı bırakmadım. geceleri uykusuz bile kaldım. eğerki sigara içiyorsanız bence çocuklarınıza acı vermeyin)
4) her yemekten sonra yürüyüş yapacağına sigaraya maniler uydurup tüttüren organizmalara benzemeye niyetim yok (binlerce doktor "zararlı" diyor. sağlık uzmanları kullanılmaması konusunda hemfikir ama adamın biri çıkmış "ister zengin ol ister fukara, her yemekten sonra yak bir cigara" demiş. ne kadar sanatsal insanlarız ki maniler daha çok hoşumuza gidiyor).
5) şekilli tutuşturucularla şekilli hareketlerde yakarak şekilli dumanlar çıkararak şekilli duruşlar sergeleyerekten kendini karizma zanneden bir zat olma ihtiyacım yok, (eğer ki zippo ile sigaranı bu şekilde yakarsan süperman sin, kibrit ile bu şekilde yakarsan batmansin, şöyle tutarak üflersen tüm kızlar sana hasta olur, böyle şekilli dumanlar yaparsan karizmalığın kitabını yazabilirsin. anlamışındır umarım :D)
6) en kalitelisi bu, en iyisi bu diyerek kendisini en az zehirlediğini sanarak light adına aldanacak oysaki hiçbir farkının olmadığını onlarca doktorların basbas bağırarak söylediği halde anlayabilecek zekam yok, (nikotin nikotindir arkadaşlar. bazı firmalar çikolatalı, naneli sigara yaptılar. onları içince hiçbir kötülük olmayacağını sanmıyorsunuz dimi yada light sigaranın aslından hiçbir farkı olmadığı halde "bunun tadı damağıma iz bırakmadı" diyorsan, light diye sigara çıkmadığında hiç içmeyecekmiydin? demekki normalinin kötü olduğunu biliyorsun. ucuzununda, ayrıca kısası da zararlı belirtmek istedim)
7) dudak tiryakisiyim diyerek kendimi ve çevremdekileri keriz niyetine koymaya niyetim yok, biliyorsun ki bende burun tiryakisi olamam. böyle biri tadına alıştıktan sonra muhakkak çekecektir. "bende nefes borusu tiryakisiyim. boruma kadar çekiyorum ama ciğerlerime almıyorum" demek kadar komik geliyo bana.
8) ve en önemlisi bazı kişilerin dediğine göre akciğer kanserleri "cennet" e gider diyerek kendimi, yakınlarımı kandırıp, sorgu anında "sana temiz organ verdik, ki kendin öldürdün. unuttun mu ki kendini öldürmek intihardır!" denildiğinde verebilecek cevabımın olmadığı halde cehennem yolunu tutmaya niyetim yok. (dinimizde sigara esrar eroin vb gibi bağımlılık yapıcı maddeler haram değildir. ancak her ne madde kullanırsan kullan, karşındakine veya kendine zarar verdiğini bilerek yapıyorsan "yani bilinçli olarak kendine, nefislerine zarar veren" intihar etmiş sayılacağı belirtilmiştir. eğerki yıllarca içip sigaradan zarar görmeyeceğine kesin eminsen haram değil. ancak içinde şüphe varsa ve sigaradan ölümlerin olduğunu düşünüyorsan haram.
"Ve kendi nefislerinizi öldürmeyin." (Nisa Suresi, 29)
"Kur’an’da bir kimseye hayat vermenin âdeta bütün in-sanlara hayat verme gibi yüce bir davranış, bir cana kıymanın da âdeta bütün insanları öldürme gibi ağır bir suç ve günah olduğu belirtilir" (el-Mâide 5/32).
"uçurumdan atlayarak, zehirli madde içerek veya öl-dürücü bir aletle kendini öldüren kimsenin cehenneme gireceğini ve sürekli olarak orada kalacağı" (Buhârî, “Tıb”, 56)
“... Kendinizi kendi ellerinizle tehlikeye atmayınız...” (Bakara, 2/195) )

yanlış anlamalara karşı gerekli açıklamalar parantez içinde yapılmıştır.

kadirizmastar`s imzasi:
tüm konularım:

inned dine indallahil islam..
Konu kadirizmastar tarafından (02-21-2008 Saat 04:38 AM ) değiştirilmiştir..
Eski 02-20-2008, 11:35 PM   #6 (permalink)
Moderator

shark41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 1640
shark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant future
shark41 Şu anda çevrimiçi  

Alıntı:
kadirizmastar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
1) cebimde taşıyıp yorulmaya niyetim yok,
2) bedava verseler almayacağım halde ayda yüzlerce ytl vermeye niyetim yok,
3) ciğerimi kirletim kıvranarak ölmeye niyetim yok,
4) her yemekten sonra yürüyüş yapacağına sigaraya maniler uydurup tüttüren organizmalara benzemeye niyetim yok,
5) şekilli tutuşturucularla şekilli hareketlerde yakarak şekilli dumanlar çıkararak şekilli duruşlar sergeleyerekten kendini karizma zanneden bir dangalak olma ihtiyacım yok,
6) en kalitelisi bu, en iyisi bu diyerek kendisini en az zehirlediğini sanarak light adına aldanacak oysaki hiçbir farkının olmadığını onlarca doktorların basbas bağırarak söylediği halde anlayabilecek zekam yok,
7) dudak tiryakisiyim diyerek kendimi ve çevremdekileri keriz niyetine koymaya niyetim yok,
8) ve en önemlisi bazı kişilerin dediğine göre akciğer kanserleri "cennet" e gider diyerek kendimi, yakınlarımı kandırıp, sorgu anında "sana temiz organ verdik, ki kendin öldürdün. unuttun mu ki kendini öldürmek intihardır!" denildiğinde verebilecek cevabımın olmadığı halde cehennem yolunu tutmaya niyetim yok.
Bende sigaranın adından ve kendisinden nefret edenlerindenim.
Sigara içmiyorum.

shark41`s imzasi:

Eski 02-21-2008, 12:50 AM   #7 (permalink)
Kidemli Üye

leopard_303 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 590
leopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to allleopard_303 is a name known to all
leopard_303 Çevrimdışı  

Babam sigara içende kendine içmeyende o kadar rahatsız olan varsa sigara içilmeyen bi ortama girer olur biter ya nesini bu kadar ayyuka cıkardınız bu olayın anlamıyorum ben içiyorum şahsen mutluyum hemde günde 2 paket kısa pallmall
Eski 02-21-2008, 12:51 AM   #8 (permalink)
Kidemli Üye

Karix42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 410
Karix42 is just really niceKarix42 is just really niceKarix42 is just really niceKarix42 is just really niceKarix42 is just really nice
Karix42 Çevrimdışı  

Alıntı:
kadirizmastar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle

5) şekilli tutuşturucularla şekilli hareketlerde yakarak şekilli dumanlar çıkararak şekilli duruşlar sergeleyerekten kendini karizma zanneden bir dangalak olma ihtiyacım yok,
Bu lafına katılmıyorum... Bari bütün sigara içenleri katmasaydın lafın içine Sigara bir alışkanlıktır dangalaklık değil bana göre Ha öyle içenler varsa orasını bilmem ama yazıda ben bütün tiryakilere yazmışsın gibi gördüm

Karix42`s imzasi:
HerKezin Hakkımda BiLdiği Benim BiLmeSini İStediğimdir...!!!
Eski 02-21-2008, 04:02 AM   #9 (permalink)
Moderator

kadirizmastar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 6250
kadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond repute
kadirizmastar Şu anda çevrimiçi  

Alıntı:
Karix42´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Bu lafına katılmıyorum... Bari bütün sigara içenleri katmasaydın lafın içine Sigara bir alışkanlıktır dangalaklık değil bana göre Ha öyle içenler varsa orasını bilmem ama yazıda ben bütün tiryakilere yazmışsın gibi gördüm
yoo sinirim sigaraya. kişisel algılamayın. babamda günde 2 paket içerdi. yani kişisel olsa onada dangalak deme gibi bişey yapamam. şuan akciğer kanserinden öleli 4.senesi doldu. sebebi sigara. burada içen içse banane acılarla ölse banane cehennemde yansa banane içmese banane ama madem hemen insancıl alıyorsun o maddeyi düzeltiyorum.

kadirizmastar`s imzasi:
tüm konularım:

inned dine indallahil islam..
Eski 02-21-2008, 04:11 PM   #10 (permalink)
Moderator

Faktöriyel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 11070
Faktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond reputeFaktöriyel has a reputation beyond repute
Faktöriyel Şu anda çevrimiçi  

Sigara kullanıyorum ama gayet resmi bir şekilde,
İnşallah bırakıcaz ama bakalım.

Faktöriyel`s imzasi:
''Emeğe Ve Emekçiye Saygı Duyalım Ki,Emekçi ve Emekleri Payidar Kalsın.''

Images Like This One
''Farkımız Seviyeli Paylaşım Ortamımız Ve Kalitemiz''

(Llütfen uyunuz, uymayanlar forumdan uzaklastırılacaktır)

Eski 03-01-2008, 03:57 AM   #11 (permalink)
Super Moderator

Ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 210
Ates has a spectacular aura aboutAtes has a spectacular aura aboutAtes has a spectacular aura about
Ates Çevrimdışı  

Alıntı:
leopard_303´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Babam sigara içende kendine içmeyende o kadar rahatsız olan varsa sigara içilmeyen bi ortama girer olur biter ya nesini bu kadar ayyuka cıkardınız bu olayın anlamıyorum ben içiyorum şahsen mutluyum hemde günde 2 paket kısa pallmall
Günde kaç paket kaaaaaç? Anlayamadım
Eski 03-24-2008, 01:03 PM   #12 (permalink)
Moderator

BLASTYLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 13780
Blog Entries: 1
BLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond repute
BLASTYLE Çevrimdışı  

walla bnde ağzıma sürmedimmmmmmmmmmmmm

BLASTYLE`s imzasi:
''Farkımız Seviyeli Paylaşım Ortamımız Ve Kalitemiz''