|
|||||||
| ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Dünya Dışı Yaşama İnanıyormusunuz? | ![]() |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Re: Dünya Dışı Yaşama İnanıyormusunuz? | ![]() |
|
|
#16 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 04-01-2006
Konular:
Rep Puan: 590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya sallayın be kardesim varsa var gelirde bize bişi yaparsa bi kafa koyuz geldikleri gibi geri donerler ama bizim turklerden korkuyorum ben herifleri sigaraya içkiye alıstırıp onlardan da kazanc elde eder bizim basımızdakiler {uzaylıyla namaz kılmak 50 YTL.
}bosverinnn ellemeyin gelirlerse goruruz ama bence bunlara kafa yoracagımıza dunyanın daha onemli bir cok yonu var onlara kafa yoralım aclık sefalet v.b gibi ok hadi konuyu sunana teşşekkürler... |
|
|
| Konu queen tarafından (01-23-2008 Saat 07:55 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| Selam: evet | ![]() |
|
|
#17 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 04-01-2006
Konular:
Rep Puan: 590
Alıntı:
burdaki video da cocuk bi hastalıga yakalanmıs gibi zaten ortamda pek zengin bi yere benzemiyo aldanmayın bencee... |
|
|
|
#22 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 18-09-2007
Konular:
Rep Puan: 370
![]() |
Cin Sûresi, âyet-8-9:
(Cinler, dediler ki): “Biz göğe dokunduk, onu kuvvetli bekçiler ve alevlerle dolu bulduk. Doğrusu biz göğün bazı mevkilerinde dinlemek için otururduk. Fakat şimdi her kim dinleyecek olursa kendisini gözetleyen parlak bir alev buluyor.” Kuran-ı kerimde we hadisi şeriflerde ilginizi çekecek anlamanıza yardımcı olacak birçok konu bulabilirsiniz.Bizler uzayı bırakın daha kendi vücudumuzu çözemedik. Cihan aara cihan içredür aarayı bilmezler Ol mahiler ki derya içredür deryayı bilmezler. |
|
| unutmadan | ![]() |
|
|
#23 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 18-09-2007
Konular:
Rep Puan: 370
![]() |
Cinlerden,şeytanlardan w.s. den korkacağımıza ALLAH tan korksak daha yerinde olmazmı.O dilemedikçe kim ne zarar werebilir.Bizler ALLAH a sığınalım o alemlerin rabbidir,uzayında fersahında boyutlarında.ALLAH hepimizi korusun.
|
|
|
|
#25 (permalink) |
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: 29-05-2007
Konular:
Rep Puan: 520
ewet ben de inanıyorum vardır herhalde ama bizim tahayyül ettiğimiz gibi olmasa gerek cinler gibi olabilir mi ? acaba diye aklıma geliyor yani ruhanı bir varlık olabilir mi melekler gibi diye düşünüyorum neyse fazla merkada gerek görmüyorum naasıl olsa hepsinin cevabını ahirette alırız
|
|