|
|||||||
| ZİRVE GENEL ANKETLER Her Konuda Anketleri Bu Bölüme Açabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: erkekler ev islerine yardim etmelimi | ![]() |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Re: erkekler ev islerine yardim etmelimi | ![]() |
|
|
#2 (permalink) |
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: 01-12-2005
Konular:
Rep Puan: 160
![]() |
düşünün eşiniz ayaga kalkamayacak kadar hasta veya hamile sizce ondan bişeyler beklemekmi yoksa ona bu zor zamanında yanında olmakmı.evli değilim ama o imzayı atarken denildiği gibi hastıkta saglıkta..............yanında olurum herzaman
|
|
|
|
#3 (permalink) |
Albay
![]() Üyelik tarihi: 02-07-2005
Konular:
Rep Puan: 470
![]() |
Geçenlerde bir kanalda seyrettim.Kılıbık erkekle kazak erkek arasında 10 dakika vardır.Kılıbık erkek hemen kabul eder kazak erkek sadece 10 dakika direnir ama oda kabul eder demişti.
![]() Onun için yardım edin arkadaşlar |
|
|
|
#6 (permalink) |
Super Moderator
Konular:
Rep Puan: 210
![]() ![]() ![]() |
hayat müşterek evet...Özellikle bayan bütün gün çalışacak ve o da yorulacak eve gelip bütün ev işlerini bide tek başına yapacak, eşi çalıştım yoruldum diye yayılacak.ohh,var mı öyle bolluk ?
|
|
| ooff of | ![]() |
|
|
#10 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 27-03-2006
Konular:
Rep Puan: 6250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edilmelidir. herşeyi birine yüklemem zaten. evli değilim ama bekar hayatı yaşıyor gibiyim. odam çok dağınık ama bir topladım mı kızlara taş çıkartıyorum
. yemek yapmakdan anlarım. 150 çeşit yemek yaparım . bazen aileme jest yapar onlar misafirliğe gidip geldiğinde sürpriz bile yaparım. onların da çok hoşuna gider. işte onların hoşuna gittiğini anlamam benim için çok güzel bir duygudur. bu duyguyu evlendiğim de de yaşayacağıma eminim.güzel anket arkadaşım.
|
|
|
|
#11 (permalink) |
Üstteğmen
![]() Üyelik tarihi: 06-04-2006
Konular:
Rep Puan: 80
![]() |
kesınlıkle yardım etmelı dusunun bır kere hem kadın hemde erkek calısıyor ama ewe geldıkten sonra erkek dınlenmeye gecıyor ama kadın mutfak daha sonrasında ise baska ew ıslerıne yonelmek zorunda kalıyor sızcede bunda bır adaletsızlık yok mu bnce war bu yuzdendır kı erkeklerınde bayanlara olabıldıgınce yardım etmelerı gerekmektedır.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
KorGeneral
![]() ![]() Üyelik tarihi: 21-07-2006
Konular:
Rep Puan: 230
![]() |
tabiki edilmeli. artık bayanlar da çalışıyor. ewe geldikten sonra yemek, ev işi.. yetişmek mümkün değil. sonuçta herkes yoruluyor, erkeklerin ben yoruldum deyip kenara çekilmesi çok yanlış.
bekarım ve evlendiğimde eşimin yardım etmesini isterim. hem herşey daha keyifli olur. hem de işler çok fazla zaman almadan, yorulmadan biteceği için, karşındakine ayıracağın zamanın olur. |
|
|
|
#15 (permalink) |
Kidemli Üye
![]() Üyelik tarihi: 05-03-2007
Konular:
Rep Puan: 410
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[GLOW=silver]BazıLarı Vardır DeLikanLıyım Der Evde ELine Bir Küçük Parçayı Tutup Yerine Koymaz Ama BiLmiyorLarki DeLikanLıLık ELinde Tesbih Çekip YoLda Yürümek OLmadığını Madem DeLikanLısın Eşine Herşeyde Her Konuda Yardım Edeceksin Çünki EvLenirken İmzayı Atarken Bi Şirketten Hizmetci ALmıyorsun Ömür Boyu Beraber OLacağın Hayat YoLdaşın İçin İmzayı Atıyorsun Eve GeLip Eşinin HaLini Hatrını Sormayan Yardım Etmeyen Zaten Ne Kadar DeLikanLı OLursa OLsun Benim Yanımda O CahiL Düşüncesiz Küçük Biridir
[/GLOW]
|
|