Geri Gt   Zirve-Board - Kaliteli Paylaşım, Dostluk ve Yardımlaşma Platformu > Forum > ..:::| ZİRVE-BOARD MERKEZ |:::.. > ZB SİTELERİ > ZirveTorrent.Com

ZirveTorrent.Com ZirveTorrent ile ilgili önerilerinizi bu bölümden iletebilir. Site ilgili bilgilere bu bölümden ulaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
Başarılı bir iş çıkacağına eminim
Eski 05-22-2008, 02:49 AM   #16 (permalink)
Tüm General

toprakkokar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 370
toprakkokar İtibar düzeyini kapadı
toprakkokar Şu anda çevrimiçi  
Varsayılan Başarılı bir iş çıkacağına eminim

Eskiden zirve kelimesini hiç sewmezdim.Günlerden birgün zirve-board la tanıştım we abartısız hergün muhakkak açıp bakıyorum ne war ne yok diye.Bir hafta şehir dışındaydım yolda bile yemek aralarında açıp baktım.Eminimki zirveTorrentde çok başarılı we faydalı olacak.Günümüzde insanlar karşılıksız bir bardak su wermezken siz insanlara paylaşmayı öğretiyorsunuz.
ALLAH zihin açıklığı wersin,işlerinizi kolaylaştırsın.Saygı duyulcak işler yapıyorsunuz sizi tebrik ederim.
Re: ZirveTorrent Hakkında..
Eski 05-22-2008, 03:41 AM   #17 (permalink)
Administrator

lostmaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 55102
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute
lostmaze Şu anda çevrimiçi  

Alıntı:
toprakkokar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Eskiden zirve kelimesini hiç sewmezdim.Günlerden birgün zirve-board la tanıştım we abartısız hergün muhakkak açıp bakıyorum ne war ne yok diye.Bir hafta şehir dışındaydım yolda bile yemek aralarında açıp baktım.Eminimki zirveTorrentde çok başarılı we faydalı olacak.Günümüzde insanlar karşılıksız bir bardak su wermezken siz insanlara paylaşmayı öğretiyorsunuz.
ALLAH zihin açıklığı wersin,işlerinizi kolaylaştırsın.Saygı duyulcak işler yapıyorsunuz sizi tebrik ederim.
Bana para kazanmıyorsan bu işi ne için yapıyorsun diye soruyorlar. İnsanlar herşeyi paraya dökmüşler. Ancak benim ve diğer yönetimde yer alan arkadaşlarımız için önemli olan insanlara yardımcı olmak onlara işe yarar şeyler sunmak. Herşeyden önemlisi bu ve 1 Allah razı olsun lafıdır.

Sonuçta bende bilirdim bu boardun heryerine reklam bannerlarıyla doldurmayı. Ama dediğim gibi bu bize ters, Ayrıca 2.5 senedir bu işten para kazanacağımıza kendi cebimizden para ödedik bunu haki54 iyi bilir. Bizim için paradan daha önemli şeyler var.

Son 2 aydır kendi serverımıza geçtik artık yapabileceklerimizin sınırı yok bu bakımdan zirvetorrent ve birkaç site daha hayata geçecek. Ve board çok daha iyi yerlere gelecek buna inanıyorum.

içten sözlerin nedeniyle bu yazıları yazmayı istedim. Kendi adıma teşekkür ederim.

lostmaze`s imzasi:
[Only registered and activated users can see links. ]

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Eski 05-22-2008, 03:43 AM   #18 (permalink)
Çavuş

Konular:
Rep Puan: 30
terminator İtibar düzeyini kapadı
terminator Çevrimdışı  

Alıntı:
lostmaze´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Bana para kazanmıyorsan bu işi ne için yapıyorsun diye soruyorlar. İnsanlar herşeyi paraya dökmüşler. Ancak benim ve diğer yönetimde yer alan arkadaşlarımız için önemli olan insanlara yardımcı olmak onlara işe yarar şeyler sunmak. Herşeyden önemlisi bu ve 1 Allah razı olsun lafıdır.

Sonuçta bende bilirdim bu boardun heryerine reklam bannerlarıyla doldurmayı. Ama dediğim gibi bu bize ters, Ayrıca 2.5 senedir bu işten para kazanacağımıza kendi cebimizden para ödedik bunu haki54 iyi bilir. Bizim için paradan daha önemli şeyler var.

Son 2 aydır kendi serverımıza geçtik artık yapabileceklerimizin sınırı yok bu bakımdan zirvetorrent ve birkaç site daha hayata geçecek. Ve board çok daha iyi yerlere gelecek buna inanıyorum.

içten sözlerin nedeniyle bu yazıları yazmayı istedim. Kendi adıma teşekkür ederim.
iyiki varsınız
Bir bilsek neden yaşadığımızı
Eski 05-22-2008, 11:06 AM   #19 (permalink)
Tüm General

toprakkokar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 370
toprakkokar İtibar düzeyini kapadı
toprakkokar Şu anda çevrimiçi  
Varsayılan Bir bilsek neden yaşadığımızı

sadece ALLAH'ın bizden razı olması için yaratılmışız unutmuşuz.ALLAH u Teala peygamber efendimizden (s.a.v.) dünyada iken razı olmuş bu ne büyük bir şeref,onur.Bu cümle o yüzden en büyük dualardan biridir.
hadisi şerif:
"İnsanoğlu öldüğü zaman bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat."
Eskiden çeşme,sebil w.s. yaptırılırdı hayır hasenet için,amaç insanlara faydalı olmaktı.Günümüzde su kadar önemli bir ihtiyaç bilgi.Sizde insanları bilgilendiriyosunuz,keşke zamanında kendimi daha iyi yetiştirseydim insanlara faydalı olabilseydim.Elimden geleni yapmalıyım ama bunuda biliyorum.
Eski 05-22-2008, 03:31 PM   #20 (permalink)
Moderator

BLASTYLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 13780
Blog Entries: 1
BLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond repute
BLASTYLE Çevrimdışı  

kolay gelsin abi

BLASTYLE`s imzasi:
''Farkımız Seviyeli Paylaşım Ortamımız Ve Kalitemiz''

Eski 05-30-2008, 09:03 PM   #21 (permalink)
Yüzbaşı

KARAEVREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 170
KARAEVREN İtibar düzeyini kapadı
KARAEVREN Çevrimdışı  

Reklam olmayan tek site bence teksiniz,,, rahatsızlık verici hiçbirşey yok
Bazı sitelerde mause hareket ettirdikce reklam cıkıyor böyle sitelere zaten hiç girmiyorum. hatta gıcık oluyorum Tek bildiğim zirve board ta Allah uzun ömürler verdikce bu sitede olacağım ve bilgilenecem. Çok faydalı bilgiler var. tüm Zirve ekibine sonsuz teşekkür ederim. iyi ki varsınız Arkadaşlar

---------------------------------------------------------
düşüncelerin için teşekkürler, zirvey'le kal...

(Kural)smiley azami sayısı 3 tür,dalgınlıktan olsa gerek normalde aşan biri değilsin.
edit by faktöriyel
Konu Faktöriyel tarafından (05-31-2008 Saat 12:31 AM ) değiştirilmiştir..
Eski 06-07-2008, 11:00 AM   #22 (permalink)
Tuğgeneral

exiles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 360
exiles is just really niceexiles is just really niceexiles is just really niceexiles is just really nice
exiles Şu anda çevrimiçi  

uzun zamandır bu board ın üyesiyim.ve burada sizlrin arasında olmaktan çok mutluyum.sevglili admin @lostmaze nin dediği gibi herşey para değildir.inanıyorum ki zirve-board en güzel en yüksek yerlere gelicektir.başta sevgili admin @losmaze olmak üzeri tüm site yönetimine sonsuz teşekkürler ediyorum emekleri ve bizlere ayırdıkları zamanlar için...

exiles`s imzasi:
Sevgide Güneş Gibi Ol,
DostLuk Ve KardeşLikte Akarsu Gibi Ol,
HataLarı Örtmede Gece Gibi Ol,
Tevazuda Toprak Gibi Ol,
Öfkede Ölü Gibi Ol,
Her Ne OLursan Ol,
Ya OLduğun Gibi Görün,
Ya Göründüğün Gibi Ol

Eski 06-07-2008, 01:26 PM   #23 (permalink)
Teğmen

Konular:
Rep Puan: 40
feelmalone İtibar düzeyini kapadı
feelmalone Çevrimdışı  

emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Eski 11-14-2008, 01:44 AM   #24 (permalink)
Acemi Er

borakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 10
borakus is on a distinguished road
borakus Çevrimdışı  

siteye yeni girdim. çok memnuyet verici bilgiler alabiliyorum. teşekkürler....
Eski 11-14-2008, 05:19 AM   #25 (permalink)
Administrator

lostmaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular:
Rep Puan: 55102
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute
lostmaze Şu anda çevrimiçi  

Alıntı:
borakus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
siteye yeni girdim. çok memnuyet verici bilgiler alabiliyorum. teşekkürler....
Amacımızda bu eğer bunu başarabiliyorsak ne mutlu bize

lostmaze`s imzasi:

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Cevap Yaz

« - | - »
Seçenekler
Stil

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Yeni cevap yazamazsınız
Eklenti gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] Kodları Açık