|
|||||||
| ZirveTorrent.Com ZirveTorrent ile ilgili önerilerinizi bu bölümden iletebilir. Site ilgili bilgilere bu bölümden ulaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Başarılı bir iş çıkacağına eminim | ![]() |
|
|
#16 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 18-09-2007
Konular:
Rep Puan: 370
![]() |
Eskiden zirve kelimesini hiç sewmezdim.Günlerden birgün zirve-board la tanıştım we abartısız hergün muhakkak açıp bakıyorum ne war ne yok diye.Bir hafta şehir dışındaydım yolda bile yemek aralarında açıp baktım.Eminimki zirveTorrentde çok başarılı we faydalı olacak.Günümüzde insanlar karşılıksız bir bardak su wermezken siz insanlara paylaşmayı öğretiyorsunuz.
ALLAH zihin açıklığı wersin,işlerinizi kolaylaştırsın.Saygı duyulcak işler yapıyorsunuz sizi tebrik ederim. |
|
| Re: ZirveTorrent Hakkında.. | ![]() |
|
|
#17 (permalink) | |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Konular:
Rep Puan: 55102
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Sonuçta bende bilirdim bu boardun heryerine reklam bannerlarıyla doldurmayı. Ama dediğim gibi bu bize ters, Ayrıca 2.5 senedir bu işten para kazanacağımıza kendi cebimizden para ödedik bunu haki54 iyi bilir. Bizim için paradan daha önemli şeyler var. Son 2 aydır kendi serverımıza geçtik artık yapabileceklerimizin sınırı yok bu bakımdan zirvetorrent ve birkaç site daha hayata geçecek. Ve board çok daha iyi yerlere gelecek buna inanıyorum. içten sözlerin nedeniyle bu yazıları yazmayı istedim. Kendi adıma teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: 03-10-2005
Konular:
Rep Puan: 30
![]() |
Alıntı:
iyiki varsınız
|
|
|
| Bir bilsek neden yaşadığımızı | ![]() |
|
|
#19 (permalink) |
Tüm General
![]() Üyelik tarihi: 18-09-2007
Konular:
Rep Puan: 370
![]() |
sadece ALLAH'ın bizden razı olması için yaratılmışız unutmuşuz.ALLAH u Teala peygamber efendimizden (s.a.v.) dünyada iken razı olmuş bu ne büyük bir şeref,onur.Bu cümle o yüzden en büyük dualardan biridir.
hadisi şerif: "İnsanoğlu öldüğü zaman bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat." Eskiden çeşme,sebil w.s. yaptırılırdı hayır hasenet için,amaç insanlara faydalı olmaktı.Günümüzde su kadar önemli bir ihtiyaç bilgi.Sizde insanları bilgilendiriyosunuz,keşke zamanında kendimi daha iyi yetiştirseydim insanlara faydalı olabilseydim.Elimden geleni yapmalıyım ama bunuda biliyorum. |
|
|
|
#21 (permalink) |
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: 08-08-2006
Konular:
Rep Puan: 170
![]() |
Reklam olmayan tek site bence teksiniz,,,
rahatsızlık verici hiçbirşey yok ![]() Bazı sitelerde mause hareket ettirdikce reklam cıkıyor böyle sitelere zaten hiç girmiyorum. hatta gıcık oluyorum Tek bildiğim zirve board ta Allah uzun ömürler verdikce bu sitede olacağım ve bilgilenecem. Çok faydalı bilgiler var. tüm Zirve ekibine sonsuz teşekkür ederim. iyi ki varsınız Arkadaşlar--------------------------------------------------------- düşüncelerin için teşekkürler, zirvey'le kal... (Kural)smiley azami sayısı 3 tür,dalgınlıktan olsa gerek normalde aşan biri değilsin. edit by faktöriyel |
|
|
| Konu Faktöriyel tarafından (05-31-2008 Saat 12:31 AM ) değiştirilmiştir.. | |
|
|
#22 (permalink) |
Tuğgeneral
![]() Üyelik tarihi: 04-08-2005
Konular:
Rep Puan: 360
![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun zamandır bu board ın üyesiyim.ve burada sizlrin arasında olmaktan çok mutluyum.sevglili admin @lostmaze nin dediği gibi herşey para değildir.inanıyorum ki zirve-board en güzel en yüksek yerlere gelicektir.başta sevgili admin @losmaze olmak üzeri tüm site yönetimine sonsuz teşekkürler ediyorum emekleri ve bizlere ayırdıkları zamanlar için...
|
|