Geri Gt   Zirve-Board > Forum > ..:::| ZİRVE-BOARD MERKEZ |:::.. > ZB SİTELERİ > ZirveWarez.Com

ZirveWarez.Com ZirveWarez.Com ile ilgili önerilerinizi bu bölümden iletebilir. Site ilgili bilgilere bu bölümden alabilirsiniz.

Cevap Yaz

LinkBack Seçenekler Stil
ZirveWarez'e Konu Açmak İsteyenler Okusun..
Eski 05-07-2008, 09:40 PM   #1 (permalink)
Administrator

lostmaze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute
lostmaze Şu anda çevrimiçi  
Varsayılan ZirveWarez'e Konu Açmak İsteyenler Okusun..

Arkadaşlar siteye konu ekleniyor ancak ne yazık ki hepsini siliyorum. Bunun nedeni sunumlar belli bir kalıpta değil gelişigüzel sunuluyor. Bu nedenle onaylamayıp siliyorum. Sunum hakkında bir kalıp hazırladım. Sunum yapmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yada buradan bildirirse onlara bu kalıbı yollayacağım bu şekilde sunum yapıldığında konu ZirveWarez'e eklenecektir.

lostmaze`s imzasi:
[Only registered and activated users can see links. ]

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Re: ZirveWarez'e Konu Açmak İsteyenler Okusun..
Eski 05-07-2008, 11:04 PM   #2 (permalink)
Kidemli Üye

Tecrübe Puanı: 56
queen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond repute
queen Çevrimdışı  

ben bi kalıp alaım =)
Eski 05-08-2008, 12:00 AM   #3 (permalink)
Co-Admin

*Haki54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute
*Haki54 Çevrimdışı  

YöneticiLer Odasina koyda hepimiz FaydaLanaLim,oLmazmi

*Haki54`s imzasi:

Eski 05-08-2008, 12:53 AM   #4 (permalink)
Administrator

lostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond reputelostmaze has a reputation beyond repute

Alıntı:
*Haki54´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
YöneticiLer Odasina koyda hepimiz FaydaLanaLim,oLmazmi
Daha fazla konu bekliyorum senden abi 1'de kaldın. :) Şaka bir yana 1 güncelleme kaldı onuda yapayım artık oranın yönetimini de ayarlarız tek başına insanın canı sıkılıyor :)

lostmaze`s imzasi:

----

----

----

----

----

----

Arkadaşlar Board'ta Binlerce Konu Var Siz Sorununuzu O Konuya Yazarsanız Bizler Göremeyiz. [Only registered and activated users can see links. ] Linkinden Lütfen Board Sorunlarınızı Yazın.. Diğer Sorunlar Ve Yardım Almak İçin [Only registered and activated users can see links. ] Bölümüne Konu Açınız.
Eski 05-08-2008, 01:16 AM   #5 (permalink)
Co-Admin

*Haki54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute*Haki54 has a reputation beyond repute
*Haki54 Çevrimdışı  

GeLdedinde geLmedikmi

ALLah yardicin oLsun...

*Haki54`s imzasi:

Eski 05-08-2008, 01:27 AM   #6 (permalink)
Kidemli Üye

Tecrübe Puanı: 56
queen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond reputequeen has a reputation beyond repute
queen Çevrimdışı  

ahh birde parolamı deişseydin onur girebilseydimm =))
Eski 05-08-2008, 01:31 AM   #7 (permalink)
Moderator

shark41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 19
shark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant futureshark41 has a brilliant future
shark41 Şu anda çevrimiçi  

Allah yardımcın olsun abi.

shark41`s imzasi:

Eski 05-08-2008, 03:44 AM   #8 (permalink)
Administrator

Allah hepimizin yardımcısı olsun

3 saattir siteyi güncelliyorum. 2 kez benim dışımdaki sebeplerden site çöktü ama sorunları giderdim. Güncelleyelim derken hepten göçecekti az kalsın site :)

lostmaze`s imzasi:

----

----

----

----

----

----

Eski 07-14-2008, 01:23 AM   #9 (permalink)
Yüzbaşı

KARAEVREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4
KARAEVREN İtibar düzeyini kapadı
KARAEVREN Şu anda çevrimiçi  

Alıntı:
lostmaze´isimli üyeden Alıntı Mesajı Görüntüle
Allah hepimizin yardımcısı olsun

3 saattir siteyi güncelliyorum. 2 kez benim dışımdaki sebeplerden site çöktü ama sorunları giderdim. Güncelleyelim derken hepten göçecekti az kalsın site :)
aman abi Allah göstermesin biz zirvesiz ve sensiz ne yaparız.

KARAEVREN`s imzasi:
İstediğniz Yerli Rock Müzik Rapid Linkleri bulunur...
Eski 07-14-2008, 10:08 PM   #10 (permalink)
Tuğgeneral

SuperGaZi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 5
SuperGaZi is just really niceSuperGaZi is just really niceSuperGaZi is just really niceSuperGaZi is just really niceSuperGaZi is just really nice
SuperGaZi Çevrimdışı  

Allah kolaylik versin usta

SuperGaZi`s imzasi:
Türklüğün barbarlık sayıldığı,müslümanlığın söylenilmeye utanıldıgı bi dönemde ;

İNADINA TÜRKÜM
İNADINA MÜSLÜMANIM.
Eski 07-16-2008, 05:30 PM   #11 (permalink)
Moderator

BLASTYLE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 141
BLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond reputeBLASTYLE has a reputation beyond repute
BLASTYLE Çevrimdışı  

Allah yardımcımız olsun hepimizin el birliğiyle daha iyi yerlere geleceğiz.Bundan eminim....

BLASTYLE`s imzasi:
''Farkımız Seviyeli Paylaşım Ortamımız Ve Kalitemiz''

Eski 07-18-2008, 01:53 AM   #12 (permalink)
Moderator

kadirizmastar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 67
kadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond reputekadirizmastar has a reputation beyond repute
kadirizmastar Şu anda çevrimiçi  

valla arkadaşlar dışarıdan göründüğü gibi değil inanın bir çırpıda site gittimi gidebiliyor. o kadar resim müzik program oyun film kısacası paylaşım silinebilme durumu bile oluyor. bunu şuradan biliyorum ki çevremde amatör olarak birçok kişi (kuzenlerim komşularım vs) forum warez yada benzeri paylaşım sitesi açıyor ancak ne varki güncellemede bir küçük hata yüzünden o koca emek bitebiliyor. birtek çok iyi veya ileriderecede kullanıcı dediğimiz işin ehli kişiler sitelerini ayakta tutabiliyor. şuan zaten elle sayılır bir paylaşım siteleri var gerisi deneme yada hobi olarak açılmış siteler. tabii onlara bişey dediğim yok. adamlar emek veriyor uğraşıyor belki bişeyler başarabiliyorlar. ancak ilklerde birtek bu zirve sitelerini göreceğimizden eminiz. onur bu siteleri bize aşılamayı başardı. belkide internete girdiğimizde uğramadan çıkamadığımız site halini aldı. bağımlılık denecek durumda ve paylaşım konusunda kalitede en iyi derecede diyorum. ki sizde katılırsınız bu dediğime. ve bunu sadece tek kurucu başarabiliyor. bir kaç site yöneticisi, kurucusu, paylaşımcısı, yardıma koşan bir teknisyeni. son güncellemene kadar her zaman arkandayız lostmaze. onca uğraşın için bende bi kolay gelsin diyeyim dedim.

kadirizmastar`s imzasi:
tüm konularım: