|
|||||||
| ZirveWarez.Com ZirveWarez.Com ile ilgili önerilerinizi bu bölümden iletebilir. Site ilgili bilgilere bu bölümden alabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ZirveWarez'e Konu Açmak İsteyenler Okusun.. | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
Administrator
![]() Üyelik tarihi: 29-06-2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar siteye konu ekleniyor ancak ne yazık ki hepsini siliyorum. Bunun nedeni sunumlar belli bir kalıpta değil gelişigüzel sunuluyor. Bu nedenle onaylamayıp siliyorum. Sunum hakkında bir kalıp hazırladım. Sunum yapmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yada buradan bildirirse onlara bu kalıbı yollayacağım bu şekilde sunum yapıldığında konu ZirveWarez'e eklenecektir. |
|
| Re: ZirveWarez'e Konu Açmak İsteyenler Okusun.. | ![]() |
| Re: ZirveWarez'e Konu Açmak İsteyenler Okusun.. | ![]() |
|
|
#12 (permalink) |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: 27-03-2006
Tecrübe Puanı: 67
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla arkadaşlar dışarıdan göründüğü gibi değil inanın bir çırpıda site gittimi gidebiliyor. o kadar resim müzik program oyun film kısacası paylaşım silinebilme durumu bile oluyor. bunu şuradan biliyorum ki çevremde amatör olarak birçok kişi (kuzenlerim komşularım vs) forum warez yada benzeri paylaşım sitesi açıyor ancak ne varki güncellemede bir küçük hata yüzünden o koca emek bitebiliyor. birtek çok iyi veya ileriderecede kullanıcı dediğimiz işin ehli kişiler sitelerini ayakta tutabiliyor. şuan zaten elle sayılır bir paylaşım siteleri var gerisi deneme yada hobi olarak açılmış siteler. tabii onlara bişey dediğim yok. adamlar emek veriyor uğraşıyor belki bişeyler başarabiliyorlar. ancak ilklerde birtek bu zirve sitelerini göreceğimizden eminiz. onur bu siteleri bize aşılamayı başardı. belkide internete girdiğimizde uğramadan çıkamadığımız site halini aldı. bağımlılık denecek durumda ve paylaşım konusunda kalitede en iyi derecede diyorum. ki sizde katılırsınız bu dediğime. ve bunu sadece tek kurucu başarabiliyor. bir kaç site yöneticisi, kurucusu, paylaşımcısı, yardıma koşan bir teknisyeni. son güncellemene kadar her zaman arkandayız lostmaze. onca uğraşın için bende bi kolay gelsin diyeyim dedim. ![]() ![]() ![]() |
|